Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem szczęśliwa bo podjęłam najważniejszą decyzje w moim życiu

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj o 13.05 urodziłam zdrowego synka. 3000g i 56 cm. 10 punktów. W ciąży lekarze twierdzili że dziecko jest chore. Że urodzi sie z Zespołem Downa,wadą serca,wodogłowiem,bez rączek i nóżek. Mówi że mam prawo do aborcji. Że jak sie urodzi to moze pozyje kilka minut,dni i umrze.jestem najszczęśliwszą osobą na świecie. Dziękuje sobie że nie usunęłam ciąży mimo że wszyscy na to nalegali. Chciałam się z Wami tym podzielić. Pozdrawiam. Kasia i Adrianek :)

Gość gość
i bez głowy też, aleś wymyśliła,

Gość gość
Widzę,że Ty też oglądasz "Barwy szczęścia"

Gość gość
Tia.a usg to chyba robilas na sprzecie sprzed 30 lat. Sorry,ale takie rzeczy sie weryfikuje w innych gabinetach a wtedy trudno pomylke.

Gość gość
Słabe prowo

Gość gość
Jeżeli to rzeczywista historia to życzę Ci jak najlepiej. Ale jeżeli wymyśliłaś tę historię, to życzę Ci żeby los dał Ci to co samo sobie przepowiadasz w tym wpisie.

Gość gość
marne prowo obroncow aborcji. Lekarze do samego konca nie wiedzieli ze dziecko ma rece i jest zdrowe? to ty chyba w bangladeszu rodziłas. Idz sie lecz.

Gość gość
Hahaha, nie ma raczek, nozek, ma Downa i wodoglowie. Wszystko wyszlo na USG a Down to na amnio pewnie. I wszyscy sie pomylili. Bo chore dzieci nie rodza sie wcale to wymysly lekarzy krwiopijcow, ktorzy niczego bardziej nie lubia niz przeprowadzac aborcje. No i usg ktore jest tak dokladne jak wrozenie z fusow czy szklana kula... Trzeba bylo dopisac jeszcze pare wad dla wiekszego efektu, moze jakas wsiowa dziewucha by sie nabrala.

Gość gość
Wy się śmiejcie z prowokacji i głupoty autorki, ale taki właśnie poziom wiedzy reprezentują przeciwnicy aborcji. To stare baby, co im wodę z mózgu w kościele zrobiono, one pamiętają czasy kiedy usg to była czarna magia. Do tego mamy liczną grupę małolat, dla których ciąża i usg to równie zagadkowe zjawisko. Gdyby jedna z drugą się douczyły w temacie i zobaczyły jak to wygląda to może by zdanie zmieniły.

Gość gość
Słabe prowo, chyba kazdy wie ze jest coś takiego jak usg

Gość gość
Nie znacie się, Adrianek był tak wygimnastykowany, że rączki i nóżki chował po prostu za plecami. Ale lekarze mówili, że ich nie widać.

Gość gość
po co te wymysły?