Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trochę kultury

Polecane posty

Gość gość

Ciężarne jak jest kasa pierwszeństwa to miejcie trochę kultury co poniektore i jak ktos ma wylozony juz towar (dzis mialam 3 rzeczy) to nie wlazcie z.impetem przed nos i nie wykladajcie tony spozywki. Chyba mozna poczekac te ninute i nie spychac czyjegos towaru z kasy jak sie lazilo po sklepie godzine?

Gość gość
W punkt!

Gość gość
Zrób se brzuch i też będziesz włazić przed kogoś zazdrosna zdziwi i szmato

Gość gość
Autorko a dlaczego kładziesz towar na kasę a nie na taśmę?

Gość gość
21.04 ale ty jesteś prymitywna... pewnie sama tak wlazisz bez kultury... żal

Gość gość
Bo moje towary juz byly kasowane wiec praktycznie na kasie nie czepiaj sie slowek tylko badz kulturalna, to bylo sedno

Gość gość
Były skanowanie jeśli już. Następnym razem nie kladz na kasę bo cię kasjerka opiertoli

Gość gość
Kolejna zalosna 21.45...

Gość gość
Najbardziej żałosna to jesteś ty autorko. Stojąc przy kasie pierwszeństwa musisz liczyć się z tym ze może podejść ciężarna i wejść przed ciebie bo ma takie prawo.Chcesz uniknąć takich sytuacji to idź do normalnej kasy i nie piej jak głupia

Gość gość
Hahah. Wy jesteście niepowazne naprawdę. Tez bylam w ciazy i wystarczy powiedzieć przepraszam chcialabym skorzystac z pierwszeństwa czy moge stanac przed pania. No ale to trzeba moec taktu.ktorym.wam tu po.prostu brakuje. Po.co ja tu wchodzilan w ogole... zastanowcie sie czasem.nad.soba bo naprawdę wstyd

Gość gość
A chooy z tobą durna babo. Tez masz problemy w sobotni wieczór. ..ciężarna przede mną w kolejce. Ja prdl...Idź niech cię stary wystuka, to ciśnienie ci spadnie i ujrzysz świat w innych barwach. Nawet ciężarne nie bedą ci przeszkadzać

Gość gość
22.04 Ale prymitywizm... masakra.

Gość gość
Autorko wiem o czym piszesz, bo też mnie to spotkało kiedys. Pierwszeństwo pierwszeństwem ale trzeba miec wyczucie, a nie spychac towar. No naprawdę mozna poczekac i wejsc za klienta który juz go położył na taśmie. Ale tutaj forumowiczki to nie ta liga. Pozdrawiam

Gość gość
22.11 dzieki juz muslalam ze tu wszystkue sa takie egoistyczne tez pozdrawiam

Gość gość
kasa pierwszeństwa to kasa pierwszeństwa to wy miejcie kulturę i nie zajmujcie kas które wam nie przysługują jeżeli zaś ktos się przed was w tej kasie wejdzie to nie miejcie pretensji. Żądacie kultury, a same jak ostatnie chamidła idziecie do kas pierwszeństwa i jeszcze macie jakieś fochy. No weźcie się poczytajcie bo ręce opadają. "Niekulturalna ciężarna śmiała wejść przede mnie w kasie pierwszeństwa" No jeszcze się teraz ciężarnym obrywa że w kasie dla nich przeznaczonej korzystają z tego co im przysługuje, bo jakaś paniusia ma się za pępek wszechswiata, normalnie żal.pl

Gość gość
Nie o to chodzi kompletnie kobieto pierwszeństwo nie oznacza ze sie czyjegos towaru dotyka i spycha. Pierwszeństwo ma przed całą kolejka ale nie wcina sie jak kasjer zaczyna liczyc towar, ogarnijcie sie

Gość gość
Kasa przysługuje każdemu. Zdarzyło mi się że podeszła niepełnosprawna osoba i powiedziała, że chciałaby skorzystać. Nie ma problemu, wystarczyło podejść po ludzku, z taktem. Ustawiała się ZA moimi rozłożonymi zakupami, ale przed klientami którzy czekali z wózkami. Widać w ciąży już nie obowiązuje wiele z was kultura i po prostu rzucacie pod nos towarami, bo nie wystoicie pół minuty żeby pozwolić osobie, która wyłożyła towar spokojnie dokończyć zakupy. Wstyd, serio.

Gość gość
Tu nie ma kultury

Gość gość
Ja zawsze pytam przy kasie pierwszeństwa czy mogę skorzystać, też mnie to drażni jak się wpycha ciężarna i nie raczy nawet powiedzieć przepraszam tylko uderza koszykiem. Taka jest prawda, wiele z was tak robi

Gość gość
Jaaaaa za to się nigdy nie pytam i włażę bo mi wolno i mogę sobie zrzucić nawet te twoje towary!!!!! Nie obchodzi mnie to

Gość gość
Taaak...już widze jak ci zepchnęła te twoje trzy produkty, które już podobno były kasowane:O piszę "podobno" bo raz piszesz, ze lezaly na taśmie, a potem ,że juz miałas kasowane. Zastanów sie tępa locho

Gość gość
17.04 "tępa locho"? Ty nie masz za grosz kultury

Gość gość
Jak kasjer bierze do ręki to chyba już są kasowane, nie? Ale to trzeba być takim jak tu najwyraźniej was większość na forum żeby nie umieć się zachować

Gość gość
Autorka to gruba kierda, która myślała, ze jak ma tłustą oponę na brzuchu, to ktoś się nabierze, że jest w ciąży i poleciała do kasy pierwszeństwa:D ale tamta ciążowata nie dała sobie zamydlić oczu hahahahahaaaaaaaaa

Gość gość
tak jestem bardzo gruba niestety, próbuję zrzucić sto kilo ale na razie udało mi się tylko pinćdziesiąt, grubas jestem po prostu, opona taka że ło matko

Gość gość
gość dziś 17.04 "tępa locho"? Ty nie masz za grosz kultury XXXXXXXXXXXXX A kto mówił, ze mam?

Gość gość
To jak nie masz to sie nie wypowiadaj

Gość gość
ale skoro były już kasowane to nie mogła się wbić przed Ciebie bo kasjer nie mógł zakończyć rachunku... ups i prowo się "syplo"...

Gość gość
Prowo czy nie prowo dziewczyna ma racje trzeba na to zwrocic uwage a nie wbijac bez slowa przepraszam