Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość321

z jakich powodów rozpadł się Twój związek?

Polecane posty

Gość gość321

zastanawiam się, jakie są najczęstsze powody rozpadu związków... Zastanawiam się tez czy dzieci są częstą przyczyną rozpadu związków i jesli tak to dlaczego. widze, ze krotko po urodzeniu sie dzieci (3-6 lat)malzenstwa znajomych sie rozpadaja. Mój rozpadł się,bo tak naprawdę nic nas nie łączyło, nie mieliśmy wspólnych celow w zyciu (on chcial dzieci i nudnego zycia praca-dom, a ja nie chcialam dzieci i nudy). Tak naprawde nie kochalismy sie,kazde liczyło ze znajdzie prawdziwa milosc po drodze, a bylismy ze soba z braku laku.

Gość gość
tyle przyczyn ilu ludzi ale najczestsza to wypalenie

Gość gość
corka mej kochanicy wypiepszyła mnie za,drzwi ;-)

Gość gość
Albo pracoholizm drugiej osoby... Niby jest ten ktos przy tobie, ale tylko obok, a nir z toba.. Strasznie przykre...

Gość gość
Mój związek rozpadł się 6 lat temu.Mąż chciał żebyśmy się przeprowadzili za granicę a ja odmawiałam i tak się stało.Obecnie mam 5 letnią córeczkę i z nowym partnerem półtoraroczną córeczkę

Gość gość
21:11 zazdroszczę Ci szczęścia. ja na razie jestem z córką i też chciałabym poznać kogoś wartosciowego

Gość gość
Nigdy nie wiadomo, kiedy promyk szczescia wymaluje na buzi najpiekniejszy i szczery usmiech :-) ... lebadiusz@gmail.com