Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna756545425

Czy moja córka widzi duchy,czy to tylko wyobraźnia?

Polecane posty

Gość martyna756545425

Mam 26 miesięczną córkę.Od jakiegoś czasu patrzy w głąb pokoju i mówi:,,boję pana'',kiedy jej mówię,że przecież tam nie ma żadnego pana,ona mówi,że jest.Wczoraj weszłam z nią do łazienki,a ona: ,, o! pani idzie''.Pytam jaka pani,a ona ,,pani''.Zapytałam,,a gdzie pani teraz jest? a ona,,poszła do drzwi''. Czy to jest możliwe???

Gość gość
Możliwe że córka widzi duchy. Małe dzieci często tak mają. To normalne i naturalne.

Gość gość
to poczatek schizofrenii

Gość gość
początek schizy u dziecka ale pewnie ma to po mamusi durnej jak to forum

Gość gość
podobno dzieci do 4 roku zycia maja takie zdolnosci ze widza duchy

Gość gość
ale tylko te które w miejscu intymnym polizał kapłan

Gość gość
Wiara w istnienie duchów, podobnie jak wiara w siłę magii / czarów, nie zalicza się do schizów. Jeżeli domniemany fakt widzenia duchów, nie wpływa istotnie negatywnie na dziecko, to nie ma powodów do niepokoju.

Gość gość
Nie jesteś ciałem, które ma duszę, jesteś duchem / duszą, która ma doświadczenie w ciele. Nas zabić nie można, niektórych nawet fizycznie. Wszystko zależy od poziomu naszej energii i oczywiście jak jej używamy. To my ludzie tworzymy / kreujemy tę transformację, w większości nieświadomie. Faktycznie niezbyt dużo "obudzonych", ale należy pamiętać, że ci obudzeni działają świadomie, stąd ich przełożenie energetyczne jest nieporównywalne z tymi śpiącymi. Bez myśli nie ma kreacji, myśl to jest zarodek, który rozwija się doskonale tylko wtedy, kiedy jest napędzany / żywiony siłą miłości bezwarunkowej, jeśli ktoś ma wątpliwości. Tak to działa. Więc tą kreatywną myśl trzeba zasilać, a właściwie jedyny sposób jaki mamy, to przez swoją "postawę życiową". Proste. Oczywiście są też "ciemni", ci , którzy wybrali dłuższą drogę, ale nie jest to żaden powód, żeby obdarzać ich negatywnymi uczuciami, a sobie kreować karmę, oni po prostu pokazują nam, jak nie powinniśmy postępować. "Zaświaty", w przekazach często twierdziły, że to często dusze, które zakończyły koło karmy, poświęcały się w tej grze jako "czarne charaktery". Reasumując tworzymy w sumie swoimi uczuciami, swój świat.

Gość gość
Powiem Ci ze ja tak tez mialam jak mialam wlasnie 3-4 lata. I do dzis mam zdolnośc***aranormalne, tj sny prorocze, dobrą intuicję, przeczucia. Moze ktos w rodzinie mial tak dar? U mnie mama i prababka mialy.nie martw się, dziecko jest po prosto duchowo bardziej rozwinięte i tyle.da sie zyc normalnie, ja żyje normalnie i mam rodzinę. Jedyne co przeszkadza to ze ja np przeczuwam smierc u kogoś, zazwyczaj u kogos starszego np. czuje ze umrze.