Gość Tytuyyrttytyyy Napisano Wrzesień 25, 2016 Witam! Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z Was korzystał z projektów "domów za mniej niz 100.000 tys złotych" czy faktycznie mozna zmieścić się w tej cenie za taki maly domek parterowy do 100m2 ? Moja sytuacja wygląda następująco. Mam wlasna dzialke na wsi gdzie znajduje się mój rodzinny dom. Na tej działce stoją 2 słupy energetyczne do ktorych moglabym się (legalnie oczywiscie) podłączyć, dodatkowo przy drodze właśnie powstaly studzienki sciekowe dla calej wsi do których również mogę się podłączyć. Czyli w zasadzie wszytko czego potrzebuje mam pod nosem. Wraz z narzeczonym myslelismy o budowie takiego domku 3 pokojowego z kuchnią lazienka i salonem . Ciasne ale wlasne;) doszlismy do wniosku ze skoro i tak musiny wziac kredyt na mieszkanie to czy nie lepiej mam odlozyc wiecej pieniędzy, wziac wiekszy kredyt i wybudowac taki domek? Chcielibyśmy się dowiedzieć czy zmiescilibysmy się w 250 tys zl z wykończeniem takiego domku? Jest to wogole mozliwe by zamknac sie w takiej kwocie? Byłoby super gdyby odpowiedział ktoś kto budowal taki domek; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach