Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy woja w europie jest mozliwa? wpiszcie mozliwe scenariusze

Polecane posty

Gość gość

czy woja w europie jest mozliwa? wpiszcie mozliwe scenariusze

Gość gość
Wojna w Europie już jest: na Ukrainie, która przecież leży w Europie (przynajmniej pod względem geograficznym).

Gość gość
w 2004 roku czytałam książkę o przepowiedniach Nostradamusa autor na podstawie ich pisał o najeździe islamu na europę zwłaszcza na Francję w tedy myślałam że to niemożliwe jest nawet się z tego śmiałam że to istne bzdury dziś podchodzę do tego inaczej co do wojny wojna już jest ale nie każdy jest tego świadomy ale są też dobre strony Polska ma wieść prym w europie mamy być od morza do morza i do uralu :D czeka nast złoty okres a Niemcy mają stać się nuklearną pustynią

Gość gość
no cóż ostatnio słyszałem o tym, że wojna wybuchnie po objęciu przez Hilary Clinton prezydentury, czyli na przełomie listopada i grudnia, potrwa trzy miesiące. Zacznie się od wojny z muzułmanami w Europie, skończy okupacją.

Gość gość
zbuntowana sztuczna inteligencja niszczy swiat ;P

Gość gość
a to dopiero po III WŚ, tak w okolicach IV WŚ :P

Gość gość
gość dziś faktycznie! kartki w ksiazce z przepowiedniami mi sie skleiły

Gość gość
Polska z tej wojny wyjdzie potężna jak nigdy wcześniej (choć wielu z nas tego nie przeżyje). Już niedługo a Niemcy, Francuzi czy Szwedzi będą pukać do naszych granic z prośbą o azyl (z powodu tego na co pozwolili w swoich krajach). Wspomnicie moje słowa

Gość gość
Amerykańska walka o demokrację i porządek na świecie polegająca na interwencjach wojskowych, wspieraniu militarnie i finansowo określonych państw czy dosłownym obalaniu dyktatorów spowodowała, że USA ma na świecie coraz więcej wrogów. Czy to możliwe, że to właśnie Stany Zjednoczone będą odpowiedzialne za wybuch III wojny światowej? Specjaliści uważają, że obecna sytuacja polityczna przypomina to, co działo się przed pierwszą wojną światową. Czy wojna naprawdę wybuchnie? Jeśli tak, już nie Wielka Brytania i Niemcy będą odpowiedzialne za wybuch konfliktu.