Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy iść na chrzest??

Polecane posty

Gość gość

Witam.. Jestem skłocona z siostrą partnera. Zamieściła kiedyś coś na fb o dzieciach ja to skomentowalam i wyraziłam swoje zdanie A ona mnie obrazila odnosząc się do mojego wyglądu (mam nadwage). Partner zwrócił jej uwagę ze czemu mnie obraża A ona w w ogóle nie poczuwa sie do winy. Kilka miesiecy temu urodzila. Nie odzywam sie do niej a ona do mnie. Nie mowimy sobie nawet czesc. Niedlugo pewnie bedzie chrzest dziecka Co robic . Isc czy nie isc? Ja chyba nie pojde O ile w ogóle nas zaprosi.

Gość gość
Na napiszcie cos

Gość gość
Ja bym nie szła w takiej sytuacji :-)

Gość gość
ciekawa jestem jakie było to "twoje zdanie", że aż przyczepiła się do twojego wyglądu. Widocznie zrobiłaś coś na zasadzie przyganiał kocioł garnkowi pojechałaś kogoś, a sama idealna nie jesteś. Powinnaś ją przeprosić i iść.

Gość gość
No i chyba nie pójdę. A wtedy co ona napisała na fb to brzmiało mniej wiecej tak "najwazniejsza rzecza z jakiej kobieta moze byc dumna to urodzenie dziecka" Ja to tylko skomentowalam - bez przesady A ona mnie obrazila pisząc o moim wyglądzie

Gość gość
Napisz z ciekawości co napisałaś, ale i tak uważam że iść nie ma obowiązku i nie trzeba od razu przepraszać jak tu niektóre Ci radzą.

Gość gość
W życiu jej nie przeprosze. Nie mam za co. To ona mnie obrazila

Gość gość
Ty nie idz. Po co masz psuc im uroczystosc. Zjedz cos w domku chrup chrup. Twoj mezczyzna pojdzie sam.

Gość gość
TY ZACZĘŁAŚ kto Ci kazał komentować? Hej profil to mogła napisać co chciala.

Gość gość
Mój partner też nie ma ochoty iść. Nie lubi jej bo ma wredny charakter. Ona tylko jest miła jak coś potrzebuje. Na przykład jak chciała żeby partner wziął na siebie dla niej Internet bo ona nie może bo jest w Biku I ma komornika

Gość gość
Skomentowalam bo po to napisała żeby jej ludzie coś napisali. Nie tylko ja komentowalam.A że się nie zgodzilam z tym co napisała to mam takie prawo kto powiedział że mam jej we wszystkim przytakiwac

Gość gość
No bo nie jest to jedyna i najważniejsza rzecz z jakiej można być dumnym. Prawda. To szczęście i dar ale nie cel życia. Pozdrawiam :-)

Gość gość
Nie rozumiem po co skomentowałs jej wpis na fb?

Gość gość
Przecież już napisałam wyżej. Fb to miejsce publiczne Wszystko co napiszesz to widzą znajomi i po to jest opcją "skomentuj" żeby z niej skorzystac

Gość gość
Ale dlaczego miała nie komentować??? Nic złego nie napisała, wszyscy muszą tylko pisać: "śliczności" "piękniusie" "słodziaczki" "ojojoj"?

Gość gość
Dokladnie

Gość gość
Obie jesteście dobre. Dziewczyna była świeżo po porodzie, przejęta i rozentuzjazmowana nową rolą, więc się jej zebrało na takie "mądrości". Można jej to wybaczyć. Ja widząc coś takiego co najwyżej uśmiechnęłabym się z politowaniem, ale na pewno bym nie komentowała. Beznadziejnie się zachowałaś. Ona zaś nie powinna była krytykować twojego wyglądu, bo to zwyczajnie chamskie. Obie zachowałyście się jak wieśniary bez klasy.

Gość gość
To iść czy nie iść na ten chrzest? Jak niby mam do niej podejść pogratulować dziecka jak jej nie lubię i wiem że jest wredna

Gość gość
Autorko ale z Ciebie wredna suka. Lepiej nie idz na chrzest bo jeszcze tam walniesz jakies "mundrosci".

Gość gość
Ona nie była po porodzie. Była w 6 miesiącu. Ale ja się nie zgadzam z tym ze dziecko jest najważniejsza dumą kobiety. Nie napisałam nic co tyczy się jej osoby tylko tego zdania. A jej ciągle pytania partnera kiedy my będziemy mieć dziecko? Albo partner mieszka z rodzicami to jego rodziców mieszkanie. Przyjeżdżam do niego co tydzień od 4 lat i przyjechała ona i pyta się mnie co ja tu robię i czy się zamierzam tu wprowadzić... I w ogóle wiele innych sytuacji. Jest po prostu wredna

Gość gość
Uważasz że zdanie "bez przesady" jest mundroscia to współczuję ci mózgu

Gość gość
Ona jest wredna ty rabiesz jej dupe na forum. Nie jestes nic lepsza niz ona. Zreszta nie jestes zadna rodzina wiec po co chcesz isc na chrzest?

Gość gość
Ile Ty masz lat, ze przeżywasz tak ten facebook? Takie jak ty to pare lat temu nazywało sie dzieci Neostrady.

Gość gość
No.wlasnie po co chcesz isc na chrzest? Nie macie slubu wiec nie jesteś rodzina .

Gość gość
Pewnie ona zaprosi twojego faceta, a ciebie nie, bo ty nie jestes jej rodzina.

Gość gość
Możliwe że tak będzie. Płakać nie będę.

Gość gość
gość dziś Obie jesteście dobre. Dziewczyna była świeżo po porodzie, przejęta i rozentuzjazmowana nową rolą, więc się jej zebrało na takie "mądrości". Można jej to wybaczyć. Ja widząc coś takiego co najwyżej uśmiechnęłabym się z politowaniem, ale na pewno bym nie komentowała. Beznadziejnie się zachowałaś. Ona zaś nie powinna była krytykować twojego wyglądu, bo to zwyczajnie chamskie. Obie zachowałyście się jak wieśniary bez klasy. x dokładnie. zresztą sama zobacz, co to za środowisko: "Na przykład jak chciała żeby partner wziął na siebie dla niej Internet bo ona nie może bo jest w Biku I ma komornika"... bik, komornik? no tak...

Gość Jakie to żenujące
Skoro nie przepadacie za sobą, to pewnie nie będziesz zaproszona na chrzciny, o ile takie odbędą się:D Dziwne nie jest, przecież nie jesteś po ślubie, więc jesteś zupełnie obca.Skąd u ciebie wzięło się to pytanie,jak w tytule?

Gość gość
Po prostu jak ja będę organizować chrzest swojego dziecka to moja siostrę zaprosilabym z partnerem bo są długo razem i na święta też są razem. Ja nie jestem jakaś dziewczynka z która mój partner spotka się od kilku tygodni. My jesteśmy 4 lata razem. Planujemy ślub i dziecko. Ale jak mnie nie zaprosi to nie będę miała żalu bo wiem co z niej za osobą.

Gość gość
Autorko ile yy masz lat? Piszesz jak 15 letnia gowniara. Nie jesteś rodzina wiec po co masz isc na chrzest? Twoj facet to rodzina i nablizszy wujek dla dziecka ale ty ? Nie jesteś tam wcale potrzebna wiec nie histetyzuj.