Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja 16 letnia córka pol roku temu została mama,do młodych babć.

Polecane posty

Gość gość

Czy sa tu jakieś młode babcie?Moja 16 letnia córka pol roku temu urodziła córeczkę. Oczywiście bardzo wszyscy ja kochamy,córka stała sie bardzo odpowiedzialalna,wstaje do małej,chociaż rano idzie do szkoły,dobrze sie uczy,dostała sie do dobrego liceum,zdała z paskiem. Mimo wszystko nie takiej chcieliśmy dla niej przyszłości,jej znajomi teraz sie bawią,najpiękniejszy czas,a ona z maleństwem. Smutno mi,czy ja tu może jakieś młode babcie?

Gość gość
A tatuś gdzie?

Gość gość
Tata dziecka-chłopak córki. W jej wieku. Sa nadal razem,opiekują sie malutka,jego rodzice tez pomagają.

Gość gość
Zdała z paskiem i ma dziecko :D:D:D prowo Żeby zdać z paskiem to trzeba sie uczyć a nie *****c

Gość gość
Uczyła sie,po prostu wpadli. Do końca ciąży chodziła do szkoły.

Gość gość
No to mają przesrane.

Gość gość
Dupodajki nie wpadają, bo one wiedzą, jak się gumek używa. Wpadają te porządne, uczące się, grzeczne, trzymane przez rodziców pod kloszem. Tak na chwilę zerwie się z rodzicielskiej smyczy i już jest w ciąży. Autorko, nie powinno ci być smutno. Twoja córka ponosi konsekwencje swojego postępowania i to jest w porządku. Zachowuje się tak, jak powinna w tej sytuacji. Fajnie, że jesteś dla niej wsparciem. Pomyśl, że za 10 lat dziecko będzie odchowane, a ona nadal będzie młoda i będzie mieć przed sobą całe życie. Kiedy jej rówieśniczki utkną w pieluchach, ona będzie miała to już dawno za sobą.

Gość gość
Jak ty ja wychowałas stara szmato?? I co jak córka w szkole to ty opisujesz się bachorem? Ładnie Cię wpakował A hahaha

Gość gość
Co za szmata ta twoja córka. Gardzę takimi ciziami co jeszcze szkoły nie skończą A już ciąża. Ładnie Cię w pakowala w bachora bo teraz ty się nim opiekujesz jak ta szmata jest w szkole Wagon ja do roboty

Gość gość
Teraz dzieci mają dzieci. Straszne to jest!

Gość gość
Bachora i szmatę to sobie poszukaj wsród rodziny,albo znajomych :) Smutno mi z tego powodu,bo wiem,ze uciekają jej takie lata szaleństwa. Czasami nawet w wakacje jej mówiłam żeby wyszła gdzieś do znajomych,ale ona woli siedzieć z mała i ze swoim chłopakiem.

Gość gość
Dziecko niczemu nie winne. Teraz trzeba robić dobrą minę do złej gry bo to jedyne wyjście.

Gość gość
18.10.buhaha wpadaja te porzedne hehe. Te porzadne nie daja dupy w wieku 15 lat. Porzadny syn nie uzywa kutasa w wieku 15 lat tylko uczy sie .

Gość gość
Ja mam wśród znajomych taką parę - wpadli w wieku 16 lat, mają teraz drugie dziecko :) wszystko im się ułożyło świetnie. Nie każdy musi "się wyszaleć" w młodości, to jest bzdura. Ja wcale nie szalałam w młodości i nie czuję się pokrzywdzona z tego powodu.

Gość gość
Smutno ci, bo uciekaja jej lata szalenstwa?ja mysle, ze ona juz wystarczajaco zaszalala.

Gość gość
Stara Kurwo taka jesteś ograniczona. Kto teraz tego bachora utrzymuje i wychowuje jak ta twoja córka szmata jest w szkole? Jak ty ja wychowalas pizdo

Gość gość
I nie spodziewaj się tu młodych babć bo to nie jest normalne żeby 16 łatka zachodzila w ciaze!!! O czym niby chcesz z tymi babciami pogadać? O tym jak zmieniasz w tym wieku pieluchy i utrzymujesz bachora nie swojego?

Gość gość
nie sluchaj tych wstretnych krow, najgorsze ze juz sie zdazyly porozmanazac zanim ktos je zabil zeby jaj nie zlozyly ;| twoja corka odnalzla sie w roli matki i to bedzie dla niej wspaniala lekcja zycia, dobrze ze ma w tobie oparcie

Gość gość
Nie wychowuje jej dziecka-od wychowywania sa rodzice. Ja im tylko pomagam,przypilnuje i pomagam finansowo. Moja córka myśle,ze jak na swój wiek i sytuacje jest odpowiedzialna. A Ciebie to chyba szmata urodziła skoro takiego słownictwa tylko potrafisz używać :)

Gość gość
Autorko chcesz czy nie ciaza 16 latki to porażka wychowawcza rodziców. Porzadne dzieczyny nie daja dupy w wieku 15 lat. Nie masz sie z czego cieszyc bo zajmowanie sie dzieckiem to jej zasrany obowizek . Twoja wnuczka nie ma pelnej rodziny bo domyslam .sie ze tatus mieszka z swoimi rodzicami

Gość gość
Tak hahaha pomagasz finansowo Utrzymujesz i swoją córkę szmate i tego bachora. A jak córunia jest w szkole od pon do pt to kto jest z bachorem? Wychowasz tego bachora na taką samą szmatę jak twoja córka. Nie powinnaś mieć w ogóle dzieci.

Gość gość
Wedlug prawa wychowujesz, bo oboje są niepełnoletni wiec ty jestes opiekunem prawnym.

Gość gość
Odpowiedzialna na swój wiek? buahahahahaha gdyby była odpowiedzialna to by się nie pieprzyła w wieku 14-15 lat. ja w wieku 16lat byłam jeszcze dziewicą, a największą podjarą było, że się całowałam z chłopakiem, a on mnie za tyłek raz złapał, matko w szoku byłam chyba przez 3 dni. a tu smarkula uprawia seks, zachodzi w ciążę, rodzi dzieciaka a ty piejesz o jej niesamowitej dojrzałości i odpowiedzialności, mamy paść z wrażenia nad twoją anielską córką? no zlituj sie kobieto wychowałaś młodocianą, puszczalską, bo normalnej dziewczynie nie przyjdzie do głowy gzić się w tym wieku. Wielkie smuteczki teraz masz bo jej młodość ucieka :o też dobra jesteś, niech jeszcze córeczka poszaleje to może do 18-stki drugiego wnuka ci do domu przyniesie. no wtedy chyba pękniesz z dumy jaka to ona odpowiedzialna i wspaniała. JESTEŚCIE PATOLOGIĄ

Gość gość
Zaraz, zaraz. jeszcze wczoraj pisałyście, że nikogo nie wolno oceniać, każdy ma prawo robić ze swoimi pieniędzmi co chce i nikomu nic do tego. Babcia ma prawo olać niepełnosprawną wnuczkę, piętnastolatka ma prawo dawać doopy, a dorosła kobieta ma prawo utrzymywać swoją nieletnią córkę i jej dziecko, jeśli taką ma fantazję. Wszystko to jest zgodne z prawem, więc o co wam dzisiaj chodzi, że tak wyzywacie autorkę i jej córkę?

Gość gość
gość dziś A ja w wieku szesnastu lat nigdy nie pozwoliłabym się złapać chłopakowi za tyłek, pierwszy raz całowałam się w wieku osiemnastu lat, a dziewictwo straciłam po ślubie i dla mnie ty jesteś szmatą i puszczalską. I co teraz?

Gość gość
gość dziś nic, masz prawo do swoich odczuć możesz sobie nawet uważać, że podanie ręki facetowi to puszczalstwo co nie oznacza, że masz rację. Całowanie się to nie to samo co stosunek no przynajmniej dla normalnego człwieka i w takim razie córka autorki jest dla ciebie tym bardziej szmatą

Gość gość
gość dziś Wiesz co to sarkazm? Jak nie, to odsyłam do Wikipedii.

Gość gość
chciałabym zobaczyc na zywo osoby ktore tu wpisuja ty szma.. ty dziw.. stara k*****. ! nie ma co tu pisac na tym forum, wydaje mi sie , że tak odzywa sie tylko niedojrzala dziewczynka z gimnazjum albo zahukana bez grosza przy tylku matka 4 dzieci, ktora pije i wyzywa wszystkich , a zakupila sobie internet, państwo płaci i chce pojechac kazdemu. dla mnie wyzywanie kogos jest tak słabe... wiecie co polecam kazdemu forum best belly friend, jezeli ktoś ma ochote na pogaduchy to zapraszam, tam jest wszystko z kultura , szacunkiem i dla kobiet starajacych sie o dziecko, zaciazonych i juz tych z maluszkami. polecam, opuszczajmy to forum grupkami, przestanmy sie udzielac, niech te forum zniknie bo jest okropne!! albo niech jakis administrator strony blokuje wszystkich obrażających albo sprawdza wiek do jasnej holery, te forum kiedys nie bylo takie podłe. autorko, współczuje, ja nie mam tak duzej corki, bo jest jeszcze malutka ale wiem , że gdyby ja takie cos spotkalo to wspieralabym ja i pozwalala mimo wszystko jeszcze sie troche poluzowac, żeby nie zwariowała, bo domyslam sie , że tak mloda dziewczyna nie marzyła o dziecku w tym wieku. mimo wszystko byloby mi jej szkoda, że troche zmarnowala poczatek wejscia w doroslosc, ale przy twoim wsparciu bedzie jeszcze kims. nie wiem czy ogladałas ten reality byc dama czy jakos tak, ja tak srednio to ogladałam ale wiem , że jedna z tych mentorek urodzila majac 15 lat i podbudowywala dziewczyny , że nikt w nia nie wierzyl, a ona osiagnela cel i zostala kims, i jest dumna, że dała rade

Gość gość
aleś gagatka wychowała, widocznie po kimś to ma, w tym wieku żeby dawać d**y, zgroza,

Gość gość
I nie pisz ze twoją córką szmata jest odpowiedzialna hahaha bo w wolnej chwili zajmie się dzieckiem A to jej ZASRANY OBOWIAZEK!!! A gdzie tatuś dziecka? Pogonić i jedno i drugie do roboty!!! Dno