Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogi prezent od byłej żony na urodziny i przyjęcie

Polecane posty

Gość gość
Oprócz tego, że dostaje ode mnie całkiem spore alimenty, to prowadzi swój zakład fryzjerski którego jest współwłaścicielką.

Gość gość
Nie ma wartosciowych facetow.

Gość AUTOR_TEMATU
to powyżej to wszystko podszywy, nie ja to piszę. jak wspomniałem- z żoną mamy tylko syna, o tych zakładach fryzjerskich, alimentach, wyglądzie byłej żony itp. nie ja pisałem.

Gość gość
Chce go zdobyc na laptopa ;) a ty taki biedak jestes ze nie masz takich podstawowych sprzętów w domu jak laptop? Zalosne

Gość gość
Przecież te wszystkie posty to nie autor tematu pisał!

Gość już tu pisałam
Już mi się nawet nie chce dalej komentować. Napiszę krótko...wracaj do byłej, wcinaj torty i siedź z wypasionym laptopem. Tym sposobem na pewno zrobisz dobry uczynek...kobiecie z którą teraz jesteś dasz szansę na ułożenie sobie życia z kimś normalnym. Powodzenia życzę...nie tobie, ale twojej obecnej partnerce.

Gość AUTOR_TEMATU
Nie będę się już wypowiadał w tym temacie, ponieważ jacyś podszywacze mi się tu wkręcają i historyjki wymyslają. Kilka moich pierwszych postów jedynie nalezy do mnie. No i ten powyżej- wyjasniajacy

Gość gość
A co za roznica. Autor i tak jest zalosny. Wiec co za roznica kto pisze , on czy nie on. Leci na laptopa i na byla zonke ktore wredna zawsze bedzie.

Gość gość
Napewno bedziesz szczesliwy z byla zona i tym laptopem ;) powodzenia ;) zalosny typku

Gość gość
No i co z tego autorze ze sie podszywaja. Ty i tak jestes zalosny . Twoj puerwszy początkowy post juz dal odczuć jaki jestes. Jestes nikim. Prezent cie oczarowal, ja puerdole.

Gość AUTOR_TEMATU
Jestem żałosny bo co? Bo miło mi, że ex specjalnie dla mnie upiekła pyszny tort i kupiła mi laptopa, o którym marzyłem? Miałem nie podziękować jej za to? Chamem to ja nie jestem, moi drodzy. Dostała w zamian buziaka i szeroki uśmiech, bo zaskoczyła mnie swoją...dobrodusznością. Ot co!

Gość gość
Dobra, już sie nie podszywajcie, temat umarł, bo autor sam przyznał, ze juz się tutaj wypowiadac nie będzie.

Gość gość
gość 20:20 to po chuj podbijasz w takim razie!

Zegarek Q&Q Q045 – 104 to wspaniały zegarek z kwadratowym wyświetlaczem i czarną bransoletką. Moim zdaniem idealnie nadaje się na prezent dla ukochanej mamy. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym