Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość restofme

10 lat temu własny brat mnie przeklął

Polecane posty

Gość restofme

przez te lata straciłem wszystko- rodzinę, zdrowie, pieniądze, pewność siebie i nieomal życie próbując popełnić samobojstwo. Żyję jakbym poruszał się w gęstej, śmierdzącej smole. Kto/jak może zdjąć klątwę? Póki co próbowałem się skontaktować z Sylwią Jacewicz, ale na dość długiego maila otrzymałem odpowiedź z automatu z numerem konta do wpłaty stu złotych za "sprawdzenie". Potem pewnie będzie wpłać jeszcze, i jeszcze i jeszcze... ktoś z Was może pomóc?

Gość gość
Szczerze to tylko Pani Sylwia. Tez korzystalam z jej uslug i mi pomogla, ale co jak co ceny ma nie zle. Lilith Black Moon jest tez swietna w te klocki. Nie daj sie nabierac na kogos z neta, duzo oszustow. Sam tez sobie nie poradzisz :( sproboj z czarcim zebrem, ale watpie ze pomoze.

Gość gość
jedyny sposób to idź do niego by na głos wycofał przekleństwo i by odmówił ojcze nasz . Powiedz mu że przekleństwo działa jednakowo na dwie osoby na tę która przeklina i na tę którą była celem . Jeżeli nie zechce cofnąć , to pomódl się modlitwą o cofnięcie przekleństwa z internetu , która pochodzi z objawienia Bożego . Ale wówczas tylko ty będziesz od tego uratowany .

Gość gość
Ludzie! litości! Mamy 21 wiek...