Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DODA w reklamie Berlinek upadła gwiazda ?

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie? Doda podstawia głosik jednej z paróweczek w reklamie Berlinek. Nic do neij nie mam, ba sama nie robi na mnei wrażenia, ale pamiętam jej lata "świetności". Całkowicie już upadła? (owszem, reklama nie znaczy, że sięgła dna, niemniej nie spodziewałabym się po niej). Czy ona cos jeszcze tworzy? Czy można jej talent chociaż trochę porównać do nowych polskich wschodzących, na TOPie Piosenkarek? Co o tym myślicie?

Gość gość
Nie jestem pewna,że to Doda

Gość gość
To głos Katarzyny Kwiatkowskiej a nie Dody x)

Gość bryndza

tak mi też sie wydaje że to głos Kwiatkowskiej

Gość vfvv

haha co za tępak pomylił tak specyficzny głos Kwiatkowskiej z Dodą :D przecież ona podstawiała też głos u pewnego Szymona M

To bardzo charakterystyczny głos

Gość gość
Dnia 26.09.2016 o 11:57, Gość gość napisał:

Co myślicie? Doda podstawia głosik jednej z paróweczek w reklamie Berlinek. Nic do neij nie mam, ba sama nie robi na mnei wrażenia, ale pamiętam jej lata "świetności". Całkowicie już upadła? (owszem, reklama nie znaczy, że sięgła dna, niemniej nie spodziewałabym się po niej). Czy ona cos jeszcze tworzy? Czy można jej talent chociaż trochę porównać do nowych polskich wschodzących, na TOPie Piosenkarek? Co o tym myślicie?

Doda nigdy nie była gwiazdą.

Gość Gosia

Margaret śpiewa ten sam styl.

Gość gość

Doda była piosenkarką dla pewnego targetu wiekowego, powiedzmy 16-25. Jak sama była w tym wieku, i kilka lat starsza było to autentyczne. Jednak teraz ile ma 36?, nie można jej wylansować do tego targetu z racji wieku. Nie stała się też piosenkarką dla całego przekroju wiekowego, stąd obniżka popularności. A jej dawne fanki są juz po 30 i niekoniecznie chcą wzorować się na jej stylu.

Gość Xhelena

Jest wiele innych piosenkarek w wieku Dody, z większym talentem i kawałem głosu, a przede wszystkim z przebojami, np. Sylwia Grzeszczak czy nawet Cleo. Co by o nich nie mówić, dobrze śpiewają, a ich piosenki cały czas lecą w radiu.