Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczesny objaw ciazy

Polecane posty

Gość gość

Hej w dniu owulacji w dzien byl stosunek , owulka potwierdzona. Wieczorem czulam doslownie 20 sekund takie mrowienie czy cos w pidbrzuszu i na drugi dzien wieczorem to samo nigdy tak nie mialam a obserwacje prowadze juz troche.. Czy to moze byc ciaza? Wiem , ze tak szybko to sie nie dzieje, ale czy cos moze w tym byc? Dodam ze tem przed owu 36,38 a po 36,46

Gość gość
Pomozcie

Gość gość
Objawy ciąży mogą wystąpić najwcześniej w momencie zagnieżdżenia, bo dopiero wtedy wydziela się hormon hcg, który właśnie powoduje ciążowe objawy. Może też wystąpić plamienie implantacyjne. Wcześniej nie ma możliwości objawów bo zapłodniona komórka jest wielkości ileśset mniejszej od milimetra.

Gość gość
mi mrowila pieta i ciagle swedzial prawy posladek

Gość gość
A to plamienie to 7-10 dni po owu?

Gość gość
Nie czujesz jeszcze ruchów? Nie powiększają ci sie piersi i brzuch? Nie no to lipa pewnie nie jesteś w ciazy... a może chociaż mdłości miałaś? Oj durne dziecię z ciebie...

Gość gość
Ja to myślę że ciąża na bank. a za dwa dni dojdzie ci jeszcze swędzenie rowa i lewe oko ci spuchnie a najdalej za tydzień poczujesz ruchy. Gratuluję braku mózgu

Gość gość
Na objawy za wcześnie i co by ci nie pulsowało to za wcześnie i weź się nie ośmieszaj

Gość gość
A ząb cię boli bo to jest pierwszy objaw ...jak nie to przykro mi ale nie jesteś w ciąży ha ha ha

Gość gość
Boże.. Pogratulować wam kultury. Kobieta najwyraźniej planuje ciążę i jej odbija. Pierwsze moje objawy były około terminu okresu. Co chwila bolał mnie brzuch jakby zaczęła się miesiączką. Latalam z trzy razy dziennie zakładać podpaske, bo byłam pewna, że zaczął się okres. Ciągle nic i nic. Zrobiłam 3 testy, wszystkie pozytywne.

Gość gość
Dzieki, chociaz jedna normalna i to fakt chyba mi odbija ...

Gość gość
Raczej dwie chore na głowę. Powinniście mieć zakaz przekazywania genów. Debilki

Gość Asia2233
Z tymi testami to różnie.. ja gdybym dobrze się nie przyjzała to uznalabym za negatywny (okres spóźniał się już tydzień) dopiero u gina na USG się pokazała piękna fasolinka <3 a z pierwszych ciążowych objawów to wiadomo był ból brzucha jak na okres, dziwny ból głowy, i jak coś dzwignelam w pracy to rozbolal mnie zaraz brzuch - po tym byłam niemal pewna że jestem w ciąży ale test nic nie pokazywał. A za tydzień dwa doszły mdłosci i zachcianki na nabiał wchłanialam ogromne ilości serków heh

Gość Panicara
Nie przejmuj sie wyzwiskami. Niewyszukuj objawow bo tak wczesnie nic nie poczujesz. Czasami przesadna obserwacja swojego ciala moze doprowadzic do obsesji (znam to po sobie). Jestem w 9 TYG teraz a czulam juz sie "dziwne" w drugim TYG. Zwlaszcza sennosc (zasnelam na fotelu u kosmetyczki jak mi pedicure robila haha). Dbaj o siebie i powodzenia!

Gość gość
"Pierwsze moje objawy były około terminu okresu. Co chwila bolał mnie brzuch jakby zaczęła się miesiączką" No to się zgodzę z objawami w okolicy terminu okresu. Ale no proszę cię jakie objawy tego samego dnia? Nawet nie wiadomo ile czasu minęło od owulacji?!

Gość gość
Jak sie jest w ciazy to boli zab. Bo to tak wlasnie jest jak sie jest w ciazy. Obejrzyj chlopakow do wziecia. Dziewczyne ryska.

Gość gość
troche smieszne co autorka napisala,wiec nic dziwnego, ze troszke zostala wysmiana, ale widac tak jej zalezy, ze czepia sie byle czego. moim pierwszym i chyba jedynym objawem na samym poczatku byl brak miesiaczki i ciagly bol jak na okres wlasnie,po 2 tygodniach od spodziewanego okresu zrobilam dwa testy i jeszcze dodatkowo test betahcg