Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzza39

Czy juz za pozno na dziecko

Polecane posty

Gość Zuzza39

Za miesiac 39 lat I Boja sie ze juz za pozno. Do dam ze Jestem singielka. I ci zrobic? Robic z byle kim czy sobie odposcic I zalowac cale zycie? No I czy w ogole jeszcze moge miec? Kobiety doradzcie jakie badania zrobic?

Gość gość
Ja też mam 39, od kwietnia staram się bezskutecznie o drugie dziecko, a byłam pewna że jak tylko będę chciała to na zawołanie będę je miała. A tu niespodzianka to nie takie proste jak się wydaje, czasu nie cofnę ale i nie zrezygnuję tak szybko

Gość gość
Okropnie wyglada taka czterdziestoletnia kobieta w ciazy. Taki ma ciezki chod i w ogole jestem na nie.

Gość gośćlaluna
A ja jestem na tak i zycze powodzenia ci z calego serca,kazdy ma prawo do swojego szczescia,sa takie kobiety,ktore chcialyby byc matkami i urodzic,latami staraja sie i cierpia,ja mam chociaz jedno urodzilam w34l,nie zabezpieczamy sie z mezem w zaden sposob,bedzie nastepne to szczescie a jak nie to trudno,wiec powodzonka,narka

Gość gość
Jesli masz tylko warunki dla dzieciaczka wiec sie staraj powodzenia Aaa dokladniejsze odpowiedzi da ci lekarz ginekolog