Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perunov_vojnik

To nieprawda że boimy się inteligentnych kobiet

Polecane posty

Gość gość
pustak raczej nadęty nie jest, ale fakultetu związanego z budowlanką nie skończyłem, więc mogę się mylić

Gość Perunov_vojnik
Gratuluję,nawet poprawnie mojego nicku zapisać nie potrafisz. Popełniłem JEDEN błąd,dzięki czemu mogłeś się wykazać ,tak więc teraz możesz zacząć spuszczać się nad swoją wspaniałością .

Gość ciekawko
Vojnik, to ile tego IQ miałeś?

Gość gość
Vojnik (jaki nick, takie błędy w jego pisowni). No nie, interpunkcyjne też popełniasz: im głębiej w las... No to ja sobie jeszcze poczekam!

To, co odbija się w lustrze, uzależnione jest przede wszystkim od światła. A odbija się wszystko, co leży w pewnym promieniu od lustra. Oczywiście, obserwacja tego, co się odbija, jest uzależniona od umiejscowienia ew. obserwatora / urządzenia. Zakładając, że świat realny istnieje, istnieje pokój i lustro - zatem istnieje i odbicie (odbicia), choć nie ma tam obserwatora. W zależności od rodzaju lustra obraz jest dodatkowo zniekształcony.

Gość gość
ech, świat odbity w lustrze jest zawsze zniekształcony, nie zależy to od rodzaju lustra.

Gość gość
"osobniczki płci przeciwnej" - czemu za każdym razem jak ktoś chce udawać inteligentnego to wymyśla jak najdłuższe określenia niezależnie od tego jak głupio brzmią? W tym przypadku to masło maślane - skoro piszesz jako facet i używasz formy żeńskiej to nie ma potrzeby podkreślania, że są płci przeciwnej.

gość dziś - odwrócony, tak. Zniekształcony - to zależy od interpretacji. Wiadomo, że nie jest identyczny z żywym egzemplarzem, nie pokazuje wszystkich jego stron czy że na lustrze istnieją pewne załamania / zabrudzenia. "Identyczny" znaczy co innego w naszej codzienności, co innego w świecie fizyki i matematyki. Więc nie czepiaj się.

Gość gość
identyczny znaczy zawsze to samo, a przynajmiej powinien

Gość gość
gość dziś ...Liczba skończonych fakultetów nijak ma się do inteligencji... x To dlaczego taki tuman, jak ty nie mógłby ich ukończyć :D ? x ...Inteligentnym ludziom studia przeważnie przeszkadzają w realizacji ich własnych celów... x Głupszego tekstu DEBILA BEZ WYKSZTAŁCENIA dawno nie słyszałem :D. Wszystkie znane mi osoby, robiły kolejne studia, by mieć większe możliwości w wyborze pracy. Pustak, jak ty, myśli wg siebie :(.

Tylko powinien. Nie słyszałaś, jak ktoś mówił, że widział identyczną sukienkę (ten sam model), albo, że czyjś brat bliźniak jest identyczny (choć ma 3 piegi więcej)? :D

Gość gość
Autorze skoro zauważasz, że są na tym świecie inteligentne kobiety to jak możesz twierdzić, że dokonuja one złych wyborów w kwestii partnera przecież to jedno drugiemu przeczy czyż nie? Inteligentna równa się zaradna wiec nie potrzebuje partnera z dużym portfelem ponieważ inteligentne kobiety kochają niezależność, nie lubią być sterowane, a przecież mężczyznom z zasobnym portfelem o to chodzi. Myślę, że inteligentne kobiety szukają podobnych sobie mężczyzny z którymi będą tworzyć związek opierajacy się na partnerstwie.

Gość gość
Inteligentny nie oznacza nieomylny...

Gość gość
ja pierdole, ale wy jesteście niedowartościowani, żeby się przekrzykiwać ktory jest bardziej inteligentne. bardziej madry, albo tu pisze gimbaza albo radze się udac do psychologa i popracować nad samoocena panie i panowie doktoranci :) zenada

Gość gość
szczery, to ty?

Gość gość
gość dziś Znajdź sobie własny topik do nabijania się :D. x My tutaj lejemy z "geniusia", który w wieku lat siedmiu, znał wszystkie stolice świata, a teraz biedaczek nie może znaleźć równie inteligentnej rówieśnicy :P.

Gość gość
nie chce mi sie

Gość Perunov_vojnik
23:20 To ja leję z ciebie,leszczu.

Gość gość
oo, tu sie leje

Wiecie co? A weźcie te swoje fakultety razem z tymi Waszymi ilorazami i idźcie na plac zabaw dla dzieci :P

Gość gość
tylko o grabkach nie zapomnijcie

Gość gość
albo o grapkach bo ja tylko szkole podstawowa mam

Gość gość
Nie będę wypowiadał się za wszystkich, ale ja boję się inteligentnych kobiet. Nieinteligentnych też się boję, z czego wniosek, że boję się wzystkich i to jest niestety prawda.

Gość gość
perunov, a ty co, za tłumy wypowiadasz sie? głos ludu? Jakie my boimy się???