Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego i inteligentne kobiety lecą na tępych, chamskich, agresywnych osiłków ?

Polecane posty

Gość gość

Jakoś nie dziwi mnie specjalnie że tępa dupa która oprócz seksu interesuje się jedynie solarium i kosmetykami leci na agresywnych pustaków którym w głowie oprócz seksu jedynie alkohol, siłownia i piłka nożna. Ale miałem nadzieję że chociaż inteligentne dziewczyny o szerokich zainteresowaniach lecą na facetów o bogatej osobowości którzy coś sobą prezentują. Nic z tego. Znam dziewczynę która ponad wszystko kocha książki a na kogo poleciała ? Na agresywnego prymitywa który z dumą ogłosił że nigdy nawet książki nie otworzył. Również prymuski na mojej uczelni mają chłopów-przystojnych tępaków którzy są głośni, mnóstwo gadają ale nigdy do powiedzenia nie mają nic ciekawego ani wartościowego. Oczywiście inteligentne kobiety mają trochę inne wymagania niż tę tępe. Te inteligentne lecą na tępaków z gorszym wykształceniem , te tępe na inżynierów z politechniki którzy wykują na blachę matmę na zajęcia ale po skończonym kolokwium już nie pamiętaja ani jednej cyferki. Ważne jednak żeby facet w towarzystwie nie miał nic mądrego do powiedzenia tylko "imponował" chamstwem i głupotą. Faceci o bogatej osobowości i szerokich zainteresowaniami są sami, chociażby znam pisarza i humanistę który nie ma baby, bo wiadomo humanista nie ma pieniędzy za to ma szerokie zaintereseowania i nie jest chamem ani prymitywem więc w klasyfikacji kobiet jest na szarym końcu.

Gość gość
bo tylko z takimi czują się bezpiecznie.. na co jej facer - "cipcia" magisterek wychudzony w rurkach

Gość gość
LOL, znam i wychudzonych kurdupli którzy są otoczeni wianuszkiem kobiet, z który każda położyłaby ich jednym palcem, ale wszyscy ci wychudzeni kurduple mają też chamstwo, tępotę umysłową, ekstrawersję i towarzyskość, nie mają za to żadnych zainteresowań i niczego ciekawego do powiedzenia. Prawda jest taka że cztery wymienione przeze mnie wyżej rzeczy są głównymi na które lecą kobiety, znacznie dalej są pieniądze ale to akurat już zależy od tego czy kobieta jest sama forsiasta, bo jeśli tak to nie potrzebuje gościa przy kasie ale prymitywnym chamem musi być. Wszystko inne jest w ciul dalej z tyłu.

Gość gość
a to nie jest tak, że to są po prostu inteligentni, ale wygadani faceci, a ciebie zjada zazdrość?

Gość gość
a duży kutas?

Gość gość
Oni inteligentni ? Osoba inteligentna ma szerokie zainteresowania, oni zaś jedyne o czym potrafią gadać to o wódzie i seksie. Na pytanie o to jakie mają poglądy polityczne odpowiadają "prawicowe, bo trzeba dopierdolić pedałom".

Gość gość
Jak facet powie że ma wielką pałę to kobieta ma kisiel w majtkach.

Gość gość
jakoś nie znam dużo kobiet które spotykają się z takimi "prawicowcami"

Gość gość
Ja znam tylko takie.

Gość gość
a ja myśle, że zmyślasz :)

Gość gość
warto interesować się tylko dziewicami, te , które już nimi nie są nie warte naszej uwagi

Gość gość
Matmy się nie da wykuć na blachę trzeba ją zrozumieć.