Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maurice34

ITS Skin kosmetyki koreańskie

Polecane posty

Gość Maurice34

Któraś z Was miała do czynienia z tą marką? Ja czytałam bardzo dużo opinii o kosmetykach koreańskich i szczerze mówiąc, bardzo chcę sobie kupić krem CC i emulsję. Znalazłam je na beautikon.com

Gość pięknisia111
co prawda nie używałam ich kremu CC, ale kupiłam na beautikonie ich piankę do oczyszczania twarzy i jestem zachwycona! po miesiącu widzę dużą poprawę na mojej buzi :)

Gość Agnessia 22
Też nie używałam kremu CC z It's skin ,ale mam dużo innych kosmetyków z tej firmy i jestem bardzo zadowolona, więc możesz w ciemno brac ten krem :D Mogę wam natomiast polecić super krem wodny do twarzy (Power 10 Formula GF Effector taki niebieski). Uwielbiam go, nawilża twarz i przywraca blask. Po tym kremie mam bardzo gładka i odżywiona skórę. To jest mój numer jeden z tej firmy. Też zamawiam jak wy na beautikon.com i jestem zadowolona z przesyłek.

Gość dobrik
są super te kosmetyki - bardzo mi pasują! moja skóra jest jaśniejsza, promienieje i jest dobrze nawilżona! trafiłam na nie przypadkowo ale myslę ze zostanę przy nich

Gość Elunia_Milunia
Ja dziewczyny lubie krem antyoksydacyjny z zielona herbatą z It's skin i dobrze matuje. Widziałam, że z tej serii mają też tonik i serum i cvhyba sobie też zamówię. Zamawiam na beautikon.com i mają tam fajne ceny i szybką wysyłkę.