Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem złą matką

Polecane posty

Gość gość

Zawsze byłam osobą nerwową, co nie jest wytłumaczeniem. Mam dwójkę małych dzieci które bardzo kocham, ale jestem dla nich złą matką objawia się to tym że krzyczę na nie prawie non stop, jak doprowadzi mnie któreś do furii potrafię powiedzieć bardzo bolesne słowa np. oddam cię , nie kocham cię, nienawidzię. Emocję opadają a ja zaczynam myśleć jak bardzo je skrzywdziłam moim zachowanie. Siedzę z nimi non stop bez przerwy, nikt mi nie pomaga zero pomocy od rodziny, tata weekendowy takie Polskie realia. Ostatnio zostałam z jednym w domu był spokój, aż pomyślałam że nie chce aby drugie wróciło. Bo non stop się biją, kłócą, krzyczą, piszczą, starsze udaje maleństwo. Spacery to kłótnia , bo to się nie chca ubrać, bo to na nogach jedno nie chce tylko do wózka i ciągłe protesty płcze i krzyki. A ja drę się non stop przez to. Nie chcę być taką matką, chcę aby miały szczęśliwe dzieciństwo teraz jedno już wchodzi w wiek że pewnie będzie pamiętało coraz więcej tak łatwo się już nie wybacza. Może macie sposoby jak się wyluzować, jak ogarnąć takie dzieci. Sposoby z wyjściem aby się oderwać nie wchodzą w grę bo nie ma kto się nimi zająć, poza tym ostatnio tak dali popalić babci która się nimi zajmowała że powiedziała że więcej z nimi nie zostaje.

Gość gość
popros kogos moze o inne metody wychowywania dzieci. Metody ktorymi zapanujesz nad dzieciakami. Krzyki i histeria nie pomogą.