Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmęczony życiem

Polecane posty

Gość gość

praca mi już nie daje radości juz chyba 4 z kolei wakacje pracuje co prawda mam samochód ale sie strasznie psuje eh kochani inżynierki , niestety studiuje to dziadostwo i będę na akademiku mieszkał tak kasy nie bede miał bo niby skad skoro plan do d**y ułożyli. w zasadzie jakoś nie mam ochoty chodzić do pracy nie lubie jak mi ktoś rozkazuje nie lubie być pomocnikiem lubię sam robić itp anie biegać za wszystkim tylko sie z bratem pokłóciłem ostatnio chyba sie nie nadaje do tej pracy ..studia to tez pomyłka znowu bedą jakies zule na akademiku mi gadac jaki mam byc az niemam ochoty iśc na studia jeszcze kobieta która dała mi kosza i chciała mnie chyba znowu poznac ale ile razy można byc naiwnym ta poczuła błąd puki co to poczuła 1/10 tego co powinna poczuć ...w zasadzie nie chce kobiet wiązać sie nie chce mi sie pracować ani studiować najchętniej bym hodował króliki i sprzedawał z 200 za 100 zł i mam tyle co zarobie w pracy praktycznie

Gość gość
To zdychaj!

Gość gość
Czemu twierdzisz że tylko 1/10?nie Jesteś nią nie wiesz co czuje

Gość gość
najlepiej byloby starszna nienawisc w ludziacxh wyzabijacie sie wzajemnie

Gość gość
ta co czuje chyba nic xd jedyne comi napisała to to ze żałuje że ja dotykał i ze nie moze cofnac czasu żadnego przepraszam ani nic inaczej nie że żałuje tylko ze jej głupio ze niebyła stanowcza czy coś .. ja już jej nieufam zbytnio rok przez nia cierpiałem miała mnei totalnie gdzies ..

Gość gość
zreszta juz na faceta sie nienadaje stałem sie zboczony niewyrzytu słaby itp słaby emocjonalnie nie niewiem czy słaby kij z tym ale widzac kłutnie rodziców widząc brak dziewic dochodze do wniosku ze to sensu niema xd

Gość gość
i wsumie to porazka to wszystklo xd