Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można dorobić do pensji siedząc przed komputerem?

Polecane posty

Gość gość

Czy zna ktoś jakieś sprawdzone sposoby żeby dorobić do pensji przez Internet?Mam duże problemy finansowe i będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc w tej sprawie

Gość gość
Ale to musisz coś umieć, np strony www

Gość gość
na pewno na kamerkach 😴

Gość gość
No właśnie...strony www...niestety nie umiem.Ale gdybym chciała umieć?Czy to jest takie trudne do ogarnięcia?

Gość gość
Sexkamerki, bez umiejetnosci. Nawet eygladac nie musisz bo zaesze znajdzie sie jakis zbok ktoremu sie spodobasz xD

Gość gość
Ale taki sposób mnie nie interesuje.Chce zarobić normalnie bez robienia z siebie pośmiewiska.

Gość gość
Nie da się na legalu zarobić w necie

Gość Turkuć
Uczenie języków przez Skype'a.

Gość gość
00:48: etam się nie da. - można robić strony www - jak się coś wie lub umie, to można tworzyć i organizować treści na jakichś branżowych portalach - można pisać płatne hejty na zlecenie ulubionej partii politycznej - można pisać niby-posty reklamujące jakieś badziewia na różnych forach (tu jest sporo takich) - zdalnie można administrować serwerami - można robić ładne zdjęcia i za marne grosze próbować je sprzedawać w różnych foto bankach - można prowadzić bloga o czymś ciekawym i dostawać kasę z reklam umieszczonych obok - można kręcić filmiki co mają miliony odsłon i również generują kasę z reklam - wklejać gdzie popadnie linki do stron co generują reklamy zanim dotrzesz do treści - itd. itp.

Gość gość
Jak się coś umie, to można też nagrać krótkie szkolenie i sprzedawać, jest takich aplikacji sporo, np. Udemy

Gość gość
Ale jak może zarobić typowy laik który niewiele umie?

Gość gość
ja troche dorabialam pisząc prace, rozwiązując zadania ale prawde mowiac niewiele sie na tym zarobi bo ludzie szukają frajera co najlepiej za darmo by robil. poza tym takich jak ja coraz wiecej a idzie niż demograficzny, coraz mniej uczniow i studentow... ciezko jest.

Gość gość
haha Kamila wszyscy wiemy że pisałas prace:)

Gość gość
gość dziś Nie może. Nie ma lekkiej i łatwej pracy z w miarę dobrym zarobkiem dla osób, które nic nie potrafią. Pracodawcom nie opłaca się ich douczać. Po prostu takie coś nie istnieje

Gość gość
No ale piszą o platnych reklamach,o ankietach...Czy to działa czy nie?Czy to jest czyste oszustwo?

Gość gość
polecam płatne ankiety - podaję poniżej te portale, które są przeze mnie sprawdzone i z których regularnie coś dostaję (najczęściej gotówkę na konto lub bony podarunkowe). wg mnie najlepsze wypłacalne portale to: 1. IMAS - płatne ankiety Nagrody: Po zebraniu 300 pkt przelew 30 zł na konto bankowe. http://imasonline.pl/user/invite/fromReferenc e/20921 2. toluna – sporo ankiet i również produkty do testowania, , a nagrody to bony do empiku, tesco, mediamarkt, przelew na paypal https://pl.toluna.com/referral/kleberg