Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zaproponować dziewczynie biały związek i czy mnie nie zostawi ???

Polecane posty

Gość gość

Jestem z dziewczyną od 3 miesięcy ale nie chce już żyć w kłamstwie. Chcę jej wyznać że nie chce seksu ale boję się jej reakcji. Kocham ją i chcę z nią spędzić resztę życia ale boję się że mnie zostawi bądź zaproponuje przyjaźń. A nawet jeśli się zgodzi to (wydaję mi się że jest zbyt wrażliwa żeby wytrzymać frustrację seksualną) w końcu mnie zdradzi nie chce jej do niczego zmuszać jeśli zechce odejść to trudno grunt żeby była szczęśliwa ale chciałbym z nią spędzić resztę życia. Ps. Ja jej nie zdradzam z facetami nigdy nie spałem z facetem i nie zamierzam szczęśliwy jestem tylko przy kobietach

Gość gość
Powiedz jej wprost, że proponujesz biały związek (bez seksu).

Gość gość
Panna może odejść.Zaproponować możesz zawsze i albo się zgodzi ów panienka albo kopnie Ciebie w tyłek.

Gość gość
Ona nie jest taka albo się zgodzi i później się zobaczy albo się rozpłaczę i po przemyśleniuris zaproponuje przyjaźń i wtedy będzie źle :(

Gość gość
Ale nie chcesz sex z kobietami bo jestes gejem czy jestes asexualny?

Gość gość
Jestem aseksualny znaczy lubię kobiety podobają mi się fizycznie ale nie lubię seksu

Gość gość
Nie sprawia mi to radości w młodości próbowałem się masturbować ale to miało odwkrótce działanie niż powinno czułem się gorzej niż przed ogównie byłem smutny i przybity ostatni raz to robiłem gdy miałem ok.19 lat a mam 27 i przyznam że kiedy przestałem to robić to poczułem odprężenie psychiczne jakby kamień spadł mi z serca ale dalej czułem pociąg do kobiet ale nie taki jak większość facetów. Zazwyczaj kiedy w młodości zmieniałem szkołę potem pracę czy miejsce zamieszkania spotykałem tam jedną dzeiewczynne w której po jakimś czasie się zakochałem ciężko to opisać ale chciałem z nią spędzać każdą chwilę ciągle patrzeć się na jej uśmiech budzić codziennie rano przy niej. Jak wiecie tacy faceci odrzucają kobiety (ledwo się znamy nigdy nie byliśmy na randce a on tak się zachowuje) dlatego pierwszą dziewczynę poznałem dopiero gdy miałem 23 lata ona 29 rozstaliśmy się po ok. Roku

Gość gość
kobiety wymagaja by je posuwac

Gość gość
to co piszesz nie przekonuje

Gość gość
Tylko z aseksualna możesz być. Niestety fizjologia kobieca też wymaga sexu u niektórych nawet bardzo.

Gość gość
Po tym jak postapi kiedy jej to powiesz, będziesz widział czy ona kocha Ciebie czy seks z kimkolwiek. Jakby było fajnie, gdyby większość facetów była taka jak Ty :) A byłbyś wstanie uprawiać z nią seks, ale tylko żeby zaszła w ciążę? jeśli tak, to koniecznie jej o tym powiedz. Bo ona może chcieć mieć w przyszłości dzieci. Wielu kobietom bardziej zależy na tym aby mieć rodzinę i dziecko/ci niż na samym seksie dla seksu :)

Gość gość
Żeby mieć dzieci tak tu nie ma problemu nie czuję obrzydzenia do niej mógłbym ją całować całymi dniami od stóp do głów kocham ją i to bardzo nie lubię tylko tego wiecie jak pomyślę że mam to włożyć w jej piękne ciało to robi mi się niedobrze. Ale co do spodznia dzieci mógłbym się przełamać ciężko mi teraz powiedzieć ale gdybym patrzył jej w oczy a nie tam to mogło by się udać ale tylko w tym celu bo na dłuższą metę poprostu nie chcę tego robić niepotrzebnie bym wywoływał u siebie frustrację . Mówiła mi że planuje w przyszłości mieć dzieci ale ma dopiero 24 lata wiec jeszcze wszystko przed nią.

Gość gość
Po ślubie i tak kobietom odechciewa się seksu :)