Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca Anglia stres brak snu depresja

Polecane posty

Gość gość

Czy jest tutaj kto kto boryka się z podobnymi problemami? Wyjechałam do Anglii do pracy i od miesiąca chyba mam depresję, nie śpię, mało jem, ogarnia mnie stres w pracy - może ktoś pomoże albo wspomoże że nie jestem sama?

Gość gość
a jaka pracę masz?

Gość gość
Praca biurowa - najgorsze jest to, że mam duży stres, Niby umiem angielski i już mam nawet znajomych ale cierpię na taki syndrom dalekiego domu czy coś, no nie wiem, szukam czegoś co mi pomoże ale nie chce brać leków i antydepresantów

Gość gość
No ale dlaczego nie chcesz brac antydepresantow? Postawia cie na nogi, pomoga cie sie wyleczyc z depresji. Po to one sa.

Gość gość
Najprawdopodobniej masz to co ja - ja w ogóle nie miałem chęcie do siedzenia w Anglii - to taka depresja faktycznie - mnie bardzo pomogły naturalne techniki na depresje a dokładnie medytacja - poczytaj o tym trochę, jak chcesz to podeślę, CI z czego ja korzystałem i może te CI to pomoże.

Gość gość
podeślij z czego korzystałeś - dobrze wiedzieć że nie jestem sama

Gość gość
Ja korzystałem z takiego poradnika do medytacji http://gerelaxis.pl/ a polecił mi to znajomy lekarz psycholog który leczy depresje - tłumaczył mi to w taki sposób, że ludzie którzy wyjeżdżają i zostaiaja wszystko w PL często maja takie depresje bo organizm zmienia środowisko i brakuje mu tego - przez to wydziela niej endorfin, zaburza się to czy coś tam a dzięki medytacji organizm dostaje takie rozluźnienie, uspokojenie, wytwarza więcej endrfin i wszystko wraca do normy - PROBLEM TKWI W GŁOWIE - dlatego warto się tym zainteresować. MNIE POMOGŁO :)

Gość gość
Typowe dla osoby mieszkającej w Anglii :P

Gość gość
ok widze że jest tutaj też poradnik jak korzystać krok po kroku - czy to wszystko w miarę jasne jest?

Gość gość
Tak wszystko wytłumaczone krok po kroku bardzo prosto :) ja nie miałem z tym problemów, moja znajoma tak samo to i Ty dasz radę. A najlepsze jest to, że można zamówić online na maila i zapłacić przez PAYPALA :)

Gość depresja w Anglii
mnie także dotyczy depresja w Anglii - sprawdzę to co tutaj podajcie czy mi pomorze- a kiedy można spodziewać się efektów?

Gość gość
Może wróćcie do Polski? :P

Gość gość
Trzeba bylo sie uczyc w PL dtudia dobre skonczyc a nie imprezki osrusie na wygnaniu. Depresja to w uka codziennosc w tym muzulmanskim kalifacie. Haha!

Gość gość
tutaj jak czytam o tym to widać http://skarbnicazycia.pl/p/1523/321/gerelaxis-muzyka-do-medytacji-relaksacyjnej-4-nagrania-muzyka-do-medytacji.html że sporo osób korzysta z tego - chyba i ja to spradzę. CO prawda depresja jeszcze mnie nie dotyczy ale mam taki stres codziennie dziwny w sobie - w Polsce tego nie miałam a w Anglii codziennie jakby coś się miało nie powieść...

Gość gość
depresja brak snu i stres to codzienność w Anglii - inny kraj po prostu.

Gość gość
Zamówiłam to http://gerelaxis.pl/ i już ma na mailu - doszło od razu po zapłacie na konto ich. Nagrania wyglądają ciekawie - zabieram się studiowanie poradnika i ćwiczenia

Gość gość
cały temat to jakaś osoba reklamująca pewną strone internetowa, mysle że temat do zamknięcia... cwaniaczki...

Gość gość
depesja w Anglii to chleb powszedni... ale ikt z tym nic nie robi i ludzie cierpią...

Gość gość
Trzeba bylo sie uczyc w PL studia dobre skonczyc a nie imprezki osrusy na wygnaniu. Depresja to w uka codziennosc w tym muzulmanskim kalifacie. Amen

Gość gość
Pojedź do PL na tydzień, dwa, ale.nie jako turystka tylko spróbuj zarobić na życie. Zobaczysz jak szybko minie ci depresja po powrocie do GB.

Gość gość
Mowisz z wlasnego doswiadczenia zapijaczonego pgru swinio? Bylo sie uczyc to bys miala dobra prace w PL. A nie imprezki

Gość gość
Witamy w UK ;) depresja gratis

Gość gość
No ja tak miałem że wrociłem do PL i czułem się znacznie lepiej - to był wyjazd na święta a póxniej nie chciało mi się wraca do pracy dp Anlgii

Gość gość
Uk to stan umysłu dla emigracyjnych parówek. Tylko przegrywy gnija tam dluzej niz 5 lat.

Gość gość
Przeciez nikt was w Anglii na sile nie trzyma! Wypieprzajcie do Polski - tam bylo przeciez cudownie, prawda?

Gość gość
A tymczasem liczba samobójstw w PL rośnie i jest wśród najwyższych w EU. Resztę załatwia rak, ataki serca, ciągły stress i niepewność jutra.

Gość gość
Depresję to ja mam jak jestem w PL i widzę te wasze nienawistne, polskie mordy. Tak mordy a nie twarze. Ryje z uchem zamiast nosa.

Gość gość
Ty tez wypiepszasz swinio. Brexit dziala dopomyju.

Gość gość
W PL rosnie ale liczba pieknych miejsc i budowli. U nas buda dla psa ma lepszy komfort niz angielskie rudery za kosmiczne pieniadze. Dobrze wykorzystujemy fundusze ue co sie nam naleza. Dzieki dopomyje ze funciki , taki wasz zafajdany obowiazek aby oddac za wyksztalcenie i utrzymanie jaka PL na was wylozyla. Tak mam dopomoz bog jukejowskie smiecie.