Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kafeterii system łączenia się dwojga ludzi w parę opiera się na WYMAGANIACH.

Polecane posty

Gość gość

Jezu Chryste. Czy wy korzystacie wyłącznie z portali randkowych, a na zewnątrz wychodzicie raz w tygodniu na zakupy? Ja wiem, że ciężko wam w to uwierzyć, ale ludzie niekiedy wiążą się bez wymagań. Po prostu podoba się sobie dwójka ludzi, jest chemia, jest zrozumienie. A nie jakaś kurwa transakcja i wymiana WYMAGAŃ jak wy to tutaj próbujecie udowodnić!

Gość gość
Takie rzeczy to 20 lat temu. Teraz to jeszcze od biedy facet weźmie sobie biedaczkę, kobieta nigdy :)

Gość gość
Jak poznałem 20 parę lat temu moja żonę to ja nie miałem nic i ona nie miała nic. Razem się wszystkiego dorabialiśny. Dzisiejsza kobieta pewnie nawet by na mniej nie spojrzała (chociaż sama jedyne co ma to wymagania)

Gość gość
Niemal ze 100% kobiet z naszej zachodniej cywilizacji wymaga, aby facet oprocz k****a i jajec mial: 1) kase 2) dobrze platna prace na wysokim stanowisku 3) wyzsze wyksztalcenie niz dana kobieta ma 4).wyzszy wzrost niz dana kobieta ma Reszta wymagan to juz sprawa indywidualna. Natomiast KAZDA wymaga tych 4 cech (no i kuasa z jajami).