Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu Lewandowska i Chodakowska nie są matkami oto hipotezy

Polecane posty

Gość gość

i jak ktoś ma swoje niech dodaje. 1. Są impotentami 2. ktoś z tego czworokąta jest bezpłodny 3. Kariera nie pozwala bo musi być figura fit 4. nie potrzebują 500+ 5. nie nadają się na matki Zapraszam do odpowiadania w tym badaniu społecznym.

Gość gość
Chodakowska mówiła w jednym z wywiadów, że zamierza mieć dzieci, ale jeszcze nie teraz.

Gość gość
p.L zajmuje się pozywaniem hejterow do sądu :D to jest najwazniejsze:D operacje plastyczne jak gdzieś czytałam juz zrobiła. Tylko te usta dalej skrzywienie ma. Taka jakas. 5/10

Gość gość
ooo znowu jakas sfrustrowana tlusta krowa matka polka leczy sobie kompleksy zakłądajac taki temat. Gratuluję!

Gość gość
Bo są młode i maja jeszcze czas :D

Gość gość
Mysle ze maja pomysl na siebie wiec nie musza robic dzieci zeby stworzyc sobie powod do wstawania rano z lozka. Mysle ze maja normalne ambicje a nie takie na latwizne- zrobie sobie dziecko i nie musze juz myslec ze wypadaloby cokolwiek osiagnac w zyciu,o cokolwiek sie postarac.

Gość gość
O tak, szczególnie Chodakowska jest młoda (za chwile stuknie jej 35), a jej mąż już po 40. Nie uważam, że dzieci należy rodzić w wieku 20 lat, bo to jest czas na studia i zabawę, ale jeśli człowiek ma stabilną sytuację związkową to już w okolicach 30 powinno pojawić się dziecko. Takie sztuczne przeciąganie tego momentu jest śmieszne. Kariera, karierą, kobiety powinny się rozwijać i spełniać zawodowo, ale są też ważniejsze rzeczy. Lewandowscy natomiast są sporo młodsi od Ewy i jej męża, więc nie ma co porównywać. PS. żeby ktoś mi nie zarzucił, że uważam Chodakowską za starą babę- NIE, wciąż jest młoda, ale na dzieci to już ostatni dzwonek dla niej. Co to za beznadziejna moda na rodzenie dzieci koło 40, gdy sytuacja życiowa do tego nie zmusza (wcześniejszy brak partnera)

Gość gość
gość dziś miałam dokładnie to samo napisać, zwłaszcza o chodakowskiej - zdanie po zdaniu :) chociaż nie wiadomo - może się starają.

Gość gość
Nie obchodzi mnie to. Dodam tylko ze pani Anna pod wieloma względami naśladuje panią Chodakowska. Ona pierwsza była znana ze swojej branzy a ta pani Anna po prostu odgapila pomysł i tez się tym samym zajęła. :p

Gość gość
Mnie też to nie obchodzi wcale. Lewandowska mogłaby miec kilka dzieci bo kasy mają jak lodu i pewna przyszłość wiec tylko wychowywać ale ona woli kariere. Chodakowska zarabia ciałem wiec ciaza rowna sie zmniejszenie dochodow.