Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

Kupilem se bezprzewodowe sluchawki

Polecane posty

kvrwa nigdy nie mialem bezprzewodowych sluchawek, ale mi wolnsoc daje brak kabla :D🖐️. Philipsy SHQ6500, moze nie zachwycaja dzwiekiem, ale jest niezla przestrzen i czuc dusze, czego na tanich samsungowskich sluchawkach albo applowskich nie czuc. A ze niedlugo moze zaczne biegac znowu, to takie sluchaweczki jak ulal :D🖐️

Gość gość
pasožyt matki

Mam juz 5 par sluchawek, ktorych ani jednych mi matka nie kupila kretynie, sennheisery, samsungi bialy, apple mialem ale dalem matce, bo jej zepsulem, beats mixr, ktore sa uszkodzone, ale moj gitarzysta powiedzial, ze mi je naprawi, nie glosniki a pekl plastik, do tego jakies tanie z asdy ktore znalazlem na chodniku na plaskim kablu z mikrofonem i regulacja glosnosci, wiec morda tam kundlu.

Zależy trochę od tego, jaki masz budżet, bo w tym linku, który wrzuciłaś są nawet takie za ponad tysiąc. Zakładam, że nie masz takiego budżetu;) Jeśli chcesz kupić coś w rozsądnej cenie, to sprawdź te soniaki: http://matrixmedia.pl/sluchawki-sony-mdr-rf811rk.html . Myślę, że dwieście parę złotych jest w sam raz w tym wypadku.

No, takich powyżej tysiaka też bym nie brała:) dwieście złotych jeszcze jest do przeżycia. Poprzeglądam sobie jeszcze słuchawki na tym całym Matrix Media, bo widzę, że ceny całkiem spoko:)

Gość gość
a ja skarpetki ktore nigdy niesmierdzą :-D zrobilem lepszy zakup :-P

Gość gość
nogi ale nie skarpetki :-P

Gość zertisss
Słuchawki gaimngowe kupowałem internetowo niedawno i dokładnie sklep nazywał się Lispol (lispol.com). Wiem, że poza sprzedażą online mają też swój sklep stacjonarny w Myślenicach. Ale wygodniej mi jest online kupować, mam na spokojnie cały asortyment skatalogowany i mogę sobie powoli wszystko przejrzeć. Akurat u nich na stronie to jest wyjątkowy ład i porządek, szybko można dotrzeć do towaru który się szuka, a trochę go mają.