Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PANICZNIE SIE BOJE DENTYSTY

Polecane posty

Gość gość

JAK MAM LECZYC ZEBY JAK MAM OD RAZU ODRUCH WYMIOTNY JAK KLADA TE WACIKI KOSZMAR WIEM ZE MAM OKROPNY PROBEM NARKOZY SIE BOJE A INACZEJ CHYBA SIE NIE DA....:( POMOCY

Gość gość
moze ktos z was ma podobnie i cos doradzi..

Gość gość
jak masz kase to polecam sedacje

Gość gość
tzn.gaz ?pomoze mi to?

Gość gość
pomaga panicznie bojącym się dzieciom wiec mysle ze Tobie tez. uczucie odlotu jak na haju ;)

Gość gość
Ja też się panicznie boję dentysty ale też nie zdecydowałabym się na narkozę. Jak dla mnie mogą zapewniać ile chcą że jest bezpieczna a i tak swoje wiem. To z czego korzystam to laser Fotona. Najlepsze rozwiązanie dla takich osób bo leczenie nim nie boli a do tego nie potrzeba znieczulenia i jest bezwiertłowo. Nie wiem tylko jak z dostępnością bo przykładowo u mnie w Chełmie jest tylko w jednej przychodni Eko Med i jest to tylko drugi taki laser w województwie !. W każdym gabinecie powinien być taki sprzęt i mam tu też na myśli leczenie na NFZ bo to po prostu naprawdę pomaga.

Gość gość
nie ma czegos takiego jak leczenie bezwiertłowe!! laserem to sobie mozna chyba usunąć plamkę typu próchnica zero a nie zwykłe ubytki, nie znosze jak sie ludzi nabiera na takie bzdury