Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lal3czka

GRATISOWE RZECZY Z INTERNETU..........

Polecane posty

Gość dziewczyny
macie coś nowego?

Nie wiem czy to tylko u mnie,ale te adresy nie chcą się wyświetlać.

Gość ODŚWIEŻAM
🌻 😍 😘 😍 🌻

Gość powiedzcie proszę
weszlam na strone pedigree i wypelnilam ankiete, zeby dostac paczuszke dla kotka. i kliknelam, zeby ja wyslac, ale caly czas mi sie nie udaje!!! ciagle!!! i nie wiem, co jest grane? pomóżcie mi proszę!

Gość mruweczka
🌼 jeżeli kogos interesuje zakup mebli to może sobie zamówić katalog mebli vox podaje stronke www.vox.pl

Gość Jilly
na stronie www.emolienty.pl trzeba wypelnic formularz danych osobowych i wyslac go poczta tradycyjna na adres firmy. Przysylaja bardzo fajne kremy. Koszt wyslanie formularza 1,20 i troszke czasu ale dostaje sie probki kosmetyku :) polecam

Gość lubiąca gratisy
ja ostatnio to mam szczęście, bo dziennie coś dostaję, a to : pudełeczko, kosmetyki Ziaji, katalog Quelle, tampony OB,kosmetyki Mincer, juz straciłam nadzieję a tu takie niespodzianki...

Gość dana international
Jilly - fajna stronka - dzięki!!!

Gość do magdziszka
gdzie sie podziewasz dziewczynko?jestes mistrzynia w poszukiwaniu konkursikow czekamy na ciebie:))

Gość odświeżam
🌻 😍 🌻

Gość niestety
niestety niewiele znalazłam ale moze to kogoś zainteresuje rk@rozancowe-karty.com.pl dają karty różańcowe wystarcy do nich napisać z prośbą o próbke

Od NIVEA nic nie dostaniecie oto mail jakiego dostałam. Witam, serdecznie dziękuje za maila i zainteresowanie marką NIVEA. Niestety, nie możemy spełnić prośby o przesłanie próbek kosmetyków. Zgodnie ze strategią komunikacyjną naszej firmy nie wysyłamy próbek naszych produktów. Dystrybuowane są one wyłącznie w prasie oraz w sklepach i stoiskach kosmetycznych. W celu zapoznania się z produktami NIVEA zapraszam na naszą stronę www.NIVEA.pl, a w szczególności do sekcji: - PRODUKTY, gdzie znajdują się opisy wszystkich produktów NIVEA wraz ze zdjęciami - NOWOŚCI, gdzie przedstawiona jest najnowsza oferta NIVEA - EKSPERT, gdzie znaleźć można fachowe porady i wskazówki dotyczące pielęgnacji twarzy z NIVEA VISAGE, bezpiecznego opalania z NIVEA Sun oraz kompleksowej pielęgnacji mężczyzn z NIVEA For Men. Z pozdrowieniami, Maciej Sip Koniec maila. Vipera tez nie wysyła próbek, podobnie jak janssen-beauty. Efektima mnie zbyła,bo niby jestem za młoda. Dermika przysłała mi jakąs ankiete do wypełnienia i termin w jakim przyslą próbki to miesiąc. To by było na tyle.zobaczymy jak bedzie dalej.

Gość piszcie do NIVEI
Emily - ja dostalam taki sam list od Nivei! Odpisalam im, zmieszalam ich z blotem ze wazniejsza jest dla nich strategia firmy niz zadowolenie klientow, i ze nie bede czekala w nieskonczonosc az probka kosmetyku, o ktory prosze, pojawi sie w gazecie, a w perfumeriach nie ma, no i ciekawa jestem co mi odpisza. proponuje zrobic to samo-moze wysla nam probeczki, aby zadowolic klientki..

Gość o nieeeeee
co ty pitolisz! zmieszałaś ich z błotem??? dziecko, ty im możesz naskoczyć! tu nie chodzi o żadne zadowolenie, ty po prostu chcesz darmowych kosmetyków sknero jedna!

Gość autorka listu do nivei
Sknero? To ciekawe co mam zrobic jak mam wrazliwa cere, i wiekszasc kosmetykow ktore kupilam musialam wyrzucic do kosza, bo podraznialy mi skore? Wiec wole napisac do firmy, ktorej kosmetyk mnie interesuje, i poprosic o przeslanie probki tego konkretnego kosmetyku (nie wszystkich jakie maja, bo pazerna nie jestem), aby wyprobowac czy nadaje sie do mojej skory. I wypraszam sobie takie inwektywy w stosunku do mnie dzieciaku..

Gość litle mi
www.roben.pl - informacje o dachówkach i cegłach , trzeba wypełnić formularz

Gość malenka
czyzbym byla jedyna osoba ktora podrzuca tu jakies linki? Dziewczyny! Nie spijcie!!!

Gość viola b
mnie przyslali kiedys te wloczki...daj spokoj! nie starczyloby nawet na wezelek! przeciez to bylo raptem po 1 m z kazdej..szkoda czasu.

Gość masz rację maleńka
wypowiedź tej osoby świadczy tylko o jej inteligenci,zasobności słownictwa i kulturze osobistej.Takie jak ona osoby zaśmiecają tylko to forum...a kiedyś taki fajny był to topik:-(

Gość malenka
Ano - fajny, bardzo fajny temat - trafilam do Was niedawno i juz mi sie spodobalo! Podeslalam pare linkow, te co znalazlam, ale widac ze chyba tylko ja sie tu ostatnio produkuje. Chyba ten topic umiera smiercia naturalna;(( Choc szkoda bardzo! Wezmy sie do roboty:) Podsylam linki: Probka perfum Jovan White Musk: http://sampollnet.coty.com/jovanwhitemusk/jovanfreesample2004.html Próbka art. higienicznych (do wyboru tampony/wkladki hig/pampersy dla doroslych) : http://www.rauscher-co.com/english/pages_e/400_news_e/40_above_news_gwsp.html Pozdrawiam Was!

Gość Lady Rosa
Ludzie bo ten zajefajny topik niedlugo naprawde padnie!!!Można zamówić próbki włóczki z innej strony:www.niteczka.pl.Dziewczyny szukajcie i piszcie!!!!!

Gość Lady Rosa
Ludzie bo ten zajefajny topik niedlugo naprawde padnie!!!Można zamówić próbki włóczki z innej strony:www.niteczka.pl.Dziewczyny szukajcie i piszcie!!!!!

Gość dana international
czy któraś z Was załapała się na te pieluszki ze stronki onetu? było ich aż 3 tysiące, a ja się nie załapałam-takiego pecha to chyba tylko ja mam.

Gość Nely
mozna dostac probkek kremu od firmy orion pharma. trzeba wejsc na strone www.emolienty.pl wypelnic formularz i wyslac go do firmy. Tylko nie mailem, ale poczta. ja wyslalam najpierw mailem, myslalam, ze sie uda ale nie. Fajne kremiki. Polceam. Oplaca sie wydac 1,2 na znaczek ;)

ja róniez brałam udział w tych pzmpersach na onet i nic nie wygrałam a moja koleżanka az 3 razy. nie wiem od czego to zależało. ale będą następne