Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdecydowanie jesteśmy za tym żeby wprowadziili całkowity ZAKAZ Aborcji

Polecane posty

Gość gość

nie można zabijać biednych dzieci i nie kochać bo jest chore czy zgwałcone :) dziecko to człowiek kobiety

Gość gość
Tak. Będą znów "babki" "przywracać miesiączkę"... Ksiądz zarobi, grabarz... Jeśli ktoś nie chce usunąć - nic do tego nie zmusi. Jeśli ktoś chce stracić - myślisz, że prawo to powstrzyma? Dobry żart :O

Gość Troll_to_GNoJ
Szkoda, że nie jesteś kobietą, która jest chora na raka, i jest w ciąży z dzieckiem, które umrze zaraz po porodzie.

Gość gość
To pokaż przykład i adoptuj chore dziecko

Gość gość
A my jesteśmy zdecydowanie przeciw. Szkoda, że nie przeszkadza ci przy okazji zabijanie kobiet, bo do tego sprowadzi się czasem wybór.

Gość gość
W kraju, w którym mieszkam aborcja jest całkowicie legalna i dla osób posiadających ubezpieczenie zdrowotne darmowa..ale nigdy się tym specjalnie nie interesowałam, nie usunelabym dziecka..

Gość gość
Ja jestem za aborcję TYLKO wtedy, gdy dziecko jest z poważną wadą genetyczną, z gwałtu lub zagraża życiu matki. Tyle w temacie... :D

Gość gość
A ja jestem przeciwniczka aborcji, ale powinna byc legalna. Bo aborcja byla jest i bedzie. Kazdy ma swoje sumienie. Ale uwazam ze legalna aborcja powinna byc poprzedzona 3 konsultacjami. Ź lekarzem, psychologiem i np kobieta ktora sama to przeszla. Zeby kobieta dostala pelny obraz tego co bedzie po.... i mysle ze niejedno zycie by sie wtedy uratwalo. Gdybym mogla z kims porozmawiac to moje dziecko by zylo. Gdyby ktos mi pokazal inne rozwiazania. A ja bylam w tragicznej sytuacji, ojciec dziecka mnie zmusil... Nie bylo czasu na myslenie tylko na szybkim zalatwieniu wyjazdu za granice.

Gość gość
Kobiety sie latami staraja o dziecko, a taka k***a zwykla bez godnosci i honoru czlowieka ciaze usuwa. Przy okazji sterylizacja powinna byc.