Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta która traci dziewictwo przed 20 rokiem życia to SZMATA

Polecane posty

Gość gość

mentalność kur/wy czy to sie wam podoba czy nie

Gość gość
zgadzam sie !

Gość gość
Czyzby napisala sfrustrowana, brzydka, stara panna, ktorej nikt nie chce?

Gość gość
Czyzby napisala sfrustrowana, brzydka, stara panna, ktorej nikt nie chce? x witamy pierwszą puszczalską która myśli pipą i chcicą a nie mózgiem

Gość gość
Oj jakie to straszne, że kobieta uprawia seks, pani niedotykalska. A Ty sama, bo żaden facet nie tknie takiego paszteta.

Gość gość
a ja myslalam ,ze to zalezy od ilosc***artnerow a nie wieku :) Np dziewictwo mozna stracic w 17 lat a potem za tego samego kolesia wyjsc zamaz i mozna stracic dziewictwo w 20 lat (lub wiecej) i miec 50ciu partnerow w lozku :)

Gość gość
Np dziewictwo mozna stracic w 17 lat a potem za tego samego kolesia wyjsc zamaz - to dopiero tragedia :O z jednej skrajnosci w drugą, cale zycie z jednym chłopem masakra

Gość gość
A jak straciłam dzień prze dwudziestymi urodzinami, to jestem szmatą czy nie? Myślę głową, czy pipą? Plizzz, odpowiedzcie szybko, bo mąż przeczytał ten temat i teraz nie wie, czy ożenił się ze szmatą, czy nie.

Gość gość
a z facetami co? baba to, baba tamto. Baba musi być zawsze idealna, wytresowana, posłuszna i podlega miliono restrykcji, a co z facetami? Facet może mieć 17 lat, bzykać i nie jest szmatą? Ciekawe... ODPIER/DOLCIE SIĘ OD KOBIET PIER/DOLONE, ZBOCZONE KATO_PISO_TALIBY! Marzy wam się kato - kalifat ale już niedługo, bo więcej kadencji nie dostaniecie pomyleńcy!

Gość gość
A dlaczego akurat 20 :-) ktoś chyba nie wie co to seks lub stracił później i jest teraz wyśmiewany :-D ja jestem szmatą ale było bosko haha

Gość gość
Bzdura. Ja uważam, że właśnie nastoletni wiek jest najlepszy na utratę dziewictwa, kiedy przeżywa się tą piękną, pierwszą, jeszcze niedojrzałą miłość.

Gość gość
To pisze chyba jakis radykalny swojej religii uchodziec

Gość gość
Każda kobieta, która uprawia seks to szmata, tylko te, które umierają jako dziewice są czyste jak Maryja!!!!!!!!!!!1111