Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A1986

Kto się leczy u dr. Mielewczyk

Polecane posty

Ja chodzę do kliniki niepłodności już 9 miesiąc, ale ciąży nadal brak, jestem ciekawa jak jest u Was , do jakiego momentu leczy? Czy proponuje insemi acje? Podobno od stycznia ma być refundowana na Karowej dla pacjentek dr. Milewczyka

Gość gość
Spiertalaj gruba bezpłodna franco. Zmień zdjęcie bo wyglądasz na nim jak trup-topielica:O

Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie odzywaj, biedna nieszczęśliwa kobieta, swoje frustracje wyładowuje na innych, żal mi Ciebie

Gość gość
Spać nie możesz sraczko staraczko? Idź niech cię sąsiad zapyli jak stary nie daje rady

Gość gość
Jestes spasła to w ciaze zajść nie mozesz. I do tego chlop slepakami strzela hahaha.

Gość gość
Autorko trafiłaś na kiepskie forum.. Tych co wyzywaja staraczki nie wiem co tu robią - przecież to dział o ciąży :-/ pomijając te szczegóły.. nie obawiasz się, ze ktoś Cię rozpozna?

Gość gość
A kogo obchodzi czy się Wam podoba zdjęcie czy nie? nie taki jest temat postu.Jak nie nie możecie wnieść nic inteligentnego do tematu to wynocha! nikt tutaj nie chce takich gówniar. Do autorki,kochana nie przejmuj się wszędzie znajdą się jakieś idiotki,mnie się zdjęcie podoba :-)

Gość gość
Ma odwagę dziewczyna pokazać swoja twarz,a Wy ciekawe czy jak byście miały zdjęcie to też takie byłybyście mocne w gębie...

Gość gość
boże mam nadzieje,ze nie macie rodzeństwa bo takich p******w wystarczy,won z tego forum !

Gość gość
09:56 to autorka z gościa:D:D jesteś tępa jak młot hahaaa

Gość gość
Z jakiej racji my mamy placic za invitro jakiejs upasionej i jej chlopa ze slepakami? Bo roboty i zarobic

Gość A1986
A kto Ci kobieto karze płacić? Mnie stać i sama sobie zapłacę jak będzie trzeba :-)

Gość gość
To po chooy się już czaisz na refundację? Schudnij locho, to zaciążysz. Nowe foto tez niezbyt piękne, ślepia nadal jaku trupa albo jakiejś ćpunki.

Gość gość
KaRZe:O czego sie spodziewac po kosmetyczce hahahahahahahaaaaahłehłehłe

Gość gość
Dlaczego nie pójdziesz na forum dla bezpłodnych? Siedzisz tu i zawracasz gitarę frustratko, a to forum jest dla ciężarnych i rodziców. Poszła stąd, już!

Ty nie rozróżniasz inseminacji od in vitro,żenada ha,ha ,ha uśmiałam się :-) widzę,że nie znajdę nikogo normalnego na tym forum,same pojebane gówniary.

Gość gość
I tłusta jałowa bezpłodna locha:classic_cool:

Gość gość
Niewazne jaka metoda. Chcesz dziecko to sobie na to zarob, a nie czekasz na refundacje.

Gość gość
dokładnie tak sobie zawsze wyobrażałam kafeteryjną staraczkę:D gruba, brzydka, roszczeniowa i wulgarna

Gość gość
Ktos jej pocisnął, ze jest brzydka więc wstawiła foto z toną tapety na ryju...omg:O:O

Gość gość
Na tym forum raczej nie znajdziesz normalnych osób...poszukaj sobie tematów staraczek tam trochę więcej znają się na temacie...