Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w poniedziałek biorę wolne i będę protestowała przeciw ustawie

Polecane posty

Gość gość

Antyaborcyjnej

Gość gość
Czy jest ktoś jeszcze odważny? Czy wszyscy sie sprzedali pisiorom za 500plus???

Gość gość
Popieram! Tez bym protestowala, ale mieszkam na innym kontynencie. Precz z dziadami ignorantami, co chca decydowac o losach i moze jeszcze zyciu! kobiet.

Gość gość
Protestuje razem z Tobą :) Pozdrawiam

Gość gość
Super ;)

Gość gość
centrum handlowe w JG jesteśmy z TOBĄ

Całkowity zakaz aborcji, jak wynika z sondażu IBRIS, zyskuje największe poparcie wśród najmłodszej grupy badanych. Wśród osób w wieku 18-24 lat za całkowitym zakazem aborcji opowiedziało się 79,2 proc. badanych.

Gość gość
młodzież mało wie o życiu,dlatego radykalne poglądy/ideologiczne postrzeganie świata jest w tym przypadku zrozumiałe

a co ma z głosowaniem i zbieraniem podpisów młodzież mało wie o życiu , a co to ma wspulnego z pismem sw bóg bedzie błogosławił plsce gdy ta bedzie sie rozmnazac

Gość gość
Chwalisz sie czy zalisz ?

Gość gość
xxPrecz z dziadami ignorantami, co chca decydowac o losach i moze jeszcze zyciu! xx A jakim prawem Ty masz decydowac o zyciu niewinnego dziecka ktore samo na ten swiat sie nie prosilo i w dodatku nie moze sie bronic ?

Gość gość
Jak mawiał klasyk: Jest kłamstwo, wielkie kłamstwo i... STATYSTYKA. x Akurat sondaże statystyczne, są najmniej wiarygodną informacją. Każdy młody i zastraszony będzie w obecności księdza, popierał zakaz aborcji.

Gość gość
Ja nie chodze do kosciola i jestem przeciwko aborcji

Gość gość
gość dziś ...A jakim prawem Ty masz decydowac o zyciu niewinnego dziecka... x Bo to ja będę musiała to dziecko wychowywać, a nie ksiądz, który mi je zrobił.

Nie zasługuję na karę śmierci za grzechy mojego biologicznego ojca. Jestem wdzięczna, że ktoś wtedy ochronił moje życie i aborcja została zdelegalizowana. Przecież nie byłoby mnie na świecie, gdyby nie te osoby, które kiedyś walczyły o to, bym mogłam przyjść na świat - powiedziała w rozmowie z Fakt24 Amerykanka Rebecca Kiessling, która w wieku 18 lat dowiedziała się, że została poczęta w wyniku brutalnego gwałtu.

Gość gość
Reprezentujesz typowe spojrzenie tępego katola :(. x Zastanawiasz się nad losem ludzkiego zarodka, a nie myślisz zupełnie o losie jego matki.

Gość gość
Też będę protestować. Obawiam się tylko, że obecny rząd ma to gdzieś, tak jak wszystko co jest im niewygodne :(

Gość gość
poproszę o link do tego badania sondażowni IBRIS

Gość gość
Hitler bylby z ciebie dumny autorko.

Gość gość
gość dziś Jak mawiał klasyk: Jest kłamstwo, wielkie kłamstwo i... STATYSTYKA. x Akurat sondaże statystyczne, są najmniej wiarygodną informacją. Każdy młody i zastraszony będzie w obecności księdza, popierał zakaz aborcji. x przecinki w, złych miejscach...

Gość gość
Jasne ,ze pojdę protestowac , razem z dorosła córką.

Gość gość
gość dziś ...przecinki w, złych miejscach... x Rozumiem, że to jedyny zarzut do treści mojego posta :D ?

Gość gość
A co ma do tego ksiądz ? Ksiadz za ciebie szpary popuszczal ? Nie roochaj sie jesli jestes nieodpowiedzialna i tyle. Jak dziecko bedzie "roslina" w wyniku komplikacji przy porodzie albo ciezko zachoruje to co udusisz i wywalisz na śmietnik bo ksiadz za ciebie nie,wychowa ?

Gość gość
Matka powinna byc rozumna i odpowiedzialna, dziecko w lonie matki to zdana na jej opieke bezbronna istota, ktora żyje. Kobieta ktora poddala sie aborcji powinna byc przymusowo wysterylizowana zeby nie zabila wiecej zadnego dziecka przez swoja chuc.

Gość gość
Michał121212 dziś Odezwała się niedoszła ofiara aborcji :P. x Gdyby rodzice zrobili badania prenatalne, tobyś tu dziś nie pisał :D.

Gość gość
A Ty najlepiej dla okazania swej nowoczesnosci dokonaj na sobie eutanazji.

Gość gość
gość dziś W Polsce jest ona niedostępna, ale wiem, że możliwe są sytuacje, w których chętnie bym ją wybrał :).