Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie warto jechać jesienią

Polecane posty

Gość gość

Planujemy w październiku z mężem wybrać na 4-5 dniowy urlop wraz z dziećmi (3 i 5 lat). Morze o tej porze odpada, chociaż wiele osób zaleca żeby właśnie jesienią i zimą jechać nad morze ale raczej odpuścimy bo o tej porze nad morzem raczej mało atrakcji. Poleci ktoś fajne miejsce w Polsce gdzie można się wybrać z małymi dziećmi? W Zakopanem byliśmy już 4 razy i chociaż podoba nam się myślimy tym razem zmienić miejsce. Gdzie warto jechać jesienią z dziećmi na parę dni?

Gość gość
To może znów góry, lecz tym razem sudety? Na pewno będzie co zwiedzać, gdzie chodzić i co zobaczyć. A w październiku na pewno nie będzie tłumu turystów. Sprawdźcie najlepsze atrakcje http://budiro.pl/

Gość MarylkaJag
NAD MORZE !!! :D To właśnie jesienią jest najwięcej dobroczynnego jodu, więc jeśli ktoś wyjeżdża gdziekolwiek na wypoczynek poza wakacjami, to bardzo dobą opcją jest morze. Polecam Wam przeuroczą Mierzeję Wiślaną i Kąty Rybackie między Zalewem a Bałtykiem. Tanie noclegi blisko morza Kąty Rybackie oferują w wielu różnych miejscach, dlatego każdy znajdzie coś dla siebie: http://www.nocowanie.pl/noclegi/katy_rybackie/ Jeśli ktoś szuka dobrego położenia i wyższego standardu w dobrej cenie, to mogę polecam apartamenty Kąty Rybackie Willa Turkusowa Bardzo fajny standard, wygodne pokoje, świetna lokalizacja, cisza i spokój. Teren zamknięty razem z własnym parkingiem. Kąty to ogólnie przytulna miejscowość, a atrakcji na miejscu i w okolicy nie brakuje. Przepiękna przyroda (koniecznie trzeba zabrać aparat) A jeśli chodzi o pobyt jesienią, to również cena będzie dodatkowym atutem.

Gość antosia65
Gdańsk jest całkiem przyjemny, my z mężem i córką robimy sobie taki wypad i rezerwujemy na szybko nocleg na bookaparcie i zwiedzamy :) Była też Sopot, Gdynia i Kołobrzeg.

Gość gość
To zależy kto co lubi . My lubimy góry w zimie ..polskie morze w lecie. Teraz wybieramy się do Białki Tatrzańskiej. Wynajęliśmy domek typowo góralski od tych Państwa http://www.domekwbialce.pl/.

Gość gość
W fajnych warunkach można sobie nocleg zarezerwować w Western Camp (o ten resort mi chodzi - https://westerncamp.pl/ ). Pachnie nowością, bo tej wiosny dopiero go uruchomili, także łóżka są jeszcze nie wyrobione, materace super wygodne itp. Dużo rzeczy do robienia na miejscu, czy to konie, czy kino plenerowe w cenie noclegu, także nudy nie ma.

Gość gość
My dopiero co wróciliśmy z trójmiasta, a dokładnie z Gdańska, gdzie mieliśmy okazję spędzić bardzo malowniczy i udany urlop w apartamentach Uno http://unoapartments.pl/ . Były doskonale wyposażone, w związku z czym wzięliśmy o połowę mniejsze walizki. I ten fantastyczny standard! Trójmiasto z kolei okazało się jednym z najpiękniejszych miejsc w jakich miałem przyjemność spędzić czas. :)

Gość joannawerter33

Ja generalnie uwielbiam mazury, szczególnie jesienią. Zawsze jak pojedziemy z mężem w tamte rejony, to możemy w końcu odpocząć od miasta i codziennych obowiązków. Nie ma nic lepszego niż świeże powietrze, piękne widoki i relaks.. Jako że stawiamy na komfortowy wypoczynek, mamy swoje ulubione miejsce na tego typu wyprawy - hotel Zalesie Mazury. Mają swoje spa, więc nie mam problemu ze znalezieniem sobie zajęcia. Świetne miejsce na jesienny wyjazd.

Gość Kimbi

jesienią to wiadomo że góry 🙂 ale można także spróbować gdzieś w ciepłe kraje - ja myślę ze sprawdzone i dobre biuro podróży z pewnością pomoże wybrać coś odpowiedniego. Ja byłam tak w zeszłym roku z coral travel i szczerze mówiac jestem bardzo zadowolona z wyboru. myśle ze w tym roku także się zdecyduję

Gość pola

Krajobraz górski zawsze robi na mnie piorunujące wrażenie. Dlatego przy każdej okazji przyjeżdżam do willi www.karpacz-noclegi.com.pl. Domowa atmosfera panująca w willi dodaje uroku wyprawie. Obsługa stara się dogodzić wszystkim gościom, a jedzenie jest wyśmienite.

Nie wyobrażam sobie wyjazdu w polskie góry bez odwiedzenia willi www.podmiedza.pl. Z przestronnych balkonów willi podziwialiśmy panoramę Tatrzańskiego Parku Narodowego. Wypoczywaliśmy w komfortowych warunkach i skorzystaliśmy z promocyjnego rabatu na minimum sześć noclegów.