Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie co wyrośnie z Waszych dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Ja nie planowałam posiadać dzieci. Przyglądam się im od kilku lat i widzę, że jedne rozwijają się wolno, inne szybciej. Widzę również, że tempo tego rozwoju, podyktowane jest uwarunkowaniami genetycznymi a nie wychowywaniem tych dzieci. Nie wszystkiego można się nauczyć a Einstein taki się po prostu urodził i tyle i nie ma się co rozwodzić nad tym co było pierwsze jajo czy kura. Geny były są i zawsze będą pierwsze.

Gość gość
z większości wyrosną po prostu debile... zobacz co sie dzieje na świecie, debil debila pogania... zboczeńcy, alkoholicy, ćpuny, tępy plebs dla których jakies gówno Srajfon to całe zycie...dla tego srajfona gotowi sa dawac dópy za kase... ludzi jest obecnie za duzo, coraz więcej prac zastępują za nas roboty a boom robotyki dopiero nadejdzie np w supermarketach, kasjerki stracą prace predzej czy pozniej... to nie teoria spiskowa, ale fakt, najbogatsi i zarządcy tej planety dwoją się i troją by znalezc sposob na humanitarne zlikwidowanie 90% ludzi

Gość gośćlaluna
Niewiem jest chory na autyzm,ale narazie to geniusz w 5roku zycia czytal,pisal,mowil juz sam sie nauczyl,nie umiem tego logicznie wytlumaczyc bo w ciagu kilku miesiecy nabyl te umiejetnosi,autyzm zdiagnozowalo kilku psychiatrow specjalistow

Gość gość
Ale wśród tych głupków będzie kliku geniuszy.

Gość gośćlaluna
Czemu obrazasz dzieci,a co z ciebie wyroslo,to nie wina dziecka ze takie jest

Gość gość
Osobiście myślę że wyrośnie miernota z pretensjami o wszystko i do całego świata. Przynajmniej na to teraz wygląda w przypadku mojej siedmiolatki. Na razie ciągnę za uszy. Teraz jedzie na konkurs (podobno chce). Ale czarno to wszystko widzę.