Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość September

Obie dziewczyny z którymi miałem intymne sytuacje są w ciąży..

Polecane posty

Gość gość September

Wiem jak to brzmi ale taka jest prawda. Nie byloby w tym nic az tak dziwnego gdybysmy mieli 1 kwietnia ale do Prima Aprilis jeszcze daleko. Stety lub niestety. Zacznijmy od tego ze wczesniej nie mialem powodu by sie tutaj udzielac ale okolicznosci mnie do tego poniekad zmusily. Nikomu nie moge sie zwierzyc bo raz ze bylby pewnie przez najblizsze miesiace glownym tematem zartow w towarzystwie a dwa sytuacja jest poki co mocno niepewna. A wiec tak dluzszy czas temu poznalem w pracy dziewczyne- rownolatke. Po jakims czasie weszlismy zaczelismy bez zobowiazan ze soba sypiac. Nikt nikomu nic nie obiecywal. Mialo byc milo i bylo milo. Trwalo to az do zeszlego tygodnia kiedy to zakomunikowala mi ze jest w ciazy. Nie powiem bo zaskoczyla mnie ta wiadomosc w koncu zawsze sie zabezpieczalismy ale mimo wszystko zapewnilem ja ze moze na mnie liczyc i ze we wszystkim jej pomoge ze to nasza wspolna sprawa i nie ma cie czym martwic. Ona byla dosyc spokojna i zrownowazona w tym wszystkim i stwierdzila ze nie chce tej ciazy i tego dziecka. Ma jeszcze wszystko przemyslec. W wakacje po jednej z sobotnich imprez przespalem sie po pijaku z laska (rowniez z zabezpieczeniem), to byl jednorazowy numerek wymienilismy sie numerami czasami wymienialismy smsy ale nasze drogi sie rozeszly. W miniona niedziele zadzwonila mowiac ze musimy sie spotkac. Plakala i byla bardzo zdenerwowana rece jej sie trzesly. Na poczatku bylem zdziwiony ale kiedy powiedziala mi ze okres jej sie spoznia i chyba jest w ciazy zbaranialem. Powtarzalem ze moze na mnie liczyc ze pomoge ze musi zrobic tost. Czulem sie jak idiota wiedzac ze to samo kilka dni wczesniej powtarzalem tamtej dziewczynie. Choc naprawde poczuwam sie do odpowiedzialnosci to mimo wszystko czulem sie jak pieprzony hipokryta. Chociaz tutaj moglem sie wygadac a raczej wypisac. Do tej pory sadzilem ze cos takiego tylko w telenowelach ale ze mnie spotka to nigdy bym nie przypuszczal. I to w jednakowym czasie. Ech.

Gość gość
Poczekaj z tydz moze odezwie sie trzecia,ktora zaplodniles

Gość gość
Skoro się zabezpieczyliście, to może to nie Twoje i chcą Cię wrobić.

Gość gość
Pytanie jak sie zbepicylyles? Wlozyles gume? Nie zsunela sie?

Gość gość September
Nie bylo zadnej trzeciej w tym czasie. Tak, uzywalem prezerwatyw. Zadna nigdy sie nie zsunela nie ma szans.

Gość gość
O.o kolejny temat :D A jednak nikt na poprzedni nie odpisał? :D Wyłącz levackie media chłopie i włącz własne myślenie. Dziwisz się, że ze współżycia są dzieci ? Jak widzisz w levackich mediach pokazują, że każdy z każdym ale już skutków - prawdziwego życia nie pokazują. Napisz do Rozmów w Toku :D 🖐️

Gość gość September
up

Gość gość
Jesteś zwykłą męską ku/r/w/ą.

Gość gość September
A kiedys zrobilem sobie testy nasienia i wyszło że jestem bezpłodny wiec jak to jest???

Gość gość
Dobre dobre :-D

Gość gość
Tak to jest, że jesteś kolejnym levackim cienkim projektem 🖐️

Gość gość
Tą rękę to sobie w d**e wsadź 12:46.

Gość gość
A co Ty myślałeś? To było do przewidzenia. Masz 2 dzieci z 2 kobietami jak rasowa k****. Szkoda mi tylko tych dzieci. Myślisz, że jakaś normalna laska będzie chciała z Tobą być? Zrobiłeś ze swojego życia szambo.

Gość gość September
wszystkie baby na tym forum są głupie!

Gość gość September
Obie też przyznały, że nie zawahają się dokonać aborcji.

Gość gość
Eee to głupie prowo:P

Gość gość
Widać że podszyw nawet nie wysilił się by przeczytać całości i wiedzieć że ta druga nawet nie wie czy jest w ciąży. Żałosne.

Gość gość
zapłodnij jeszcze trzecią i czwartą, skoro masz chęć żeby każdej pomagać