Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie przeszkadzają wam imigranci w Polsce?

Polecane posty

Gość gość

Fakt, że większość Wietnamczyków to przestępcy, Chińczycy robią ciemne interesy, Czeczeni trudnią się rozbojem i handlem narkotykami, Arabowie ze swoją chorą religią osiedlają się z dala od swoich ojczystych upadłych krajów, aby swą chorą kulturę degenerować kolejne regiony świata, Turcy, Pakistańczycy, Hindusi, Afrykanie to również ludzie nie pasujący do naszego kraju, nie przeszkadza wam to, że ogromna fala imigrantów sięgająca już setek tysięcy, plus pól miliona nielegalnych zamieszkuje nasz kraj?

Gość prawictwo pospolite 152
nie interesuje mnie to ..

Gość gość
Francuzów też to nie interesowało, a teraz ich dzieci są rozjeżdżane ciężarówką przez fanatycznego Araba, a ich rodziny mordowane przez oszalałych imigrantów...

Gość gość
Czy na tym forum wszyscy sa p... czy tylko mi sie wydaje

Gość prawictwo pospolite 152
Francja to bogaty kraj .. Do biednej Polski nikt nie przyjedzie .. Immigranci będą uciekać stąd na zachód jak tylko dostaną wiżę

Gość gość
prawda brutalna jest taka, że 99% ludzi na świecie Polska to raj, do którego ciągnie bydło czeczeńskie, afrykańskie, arabskie, azjatyckie i ukraińskie. GRANICE NALEŻY ZAMKNĄĆ, a nielegalnych karać więzieniem.

Gość gość
Nie interesują mnie losy polski, kraik niewarty wiekszego zainteresowania

Gość gość
Pewnie w Syrii też tak mówili, co mnie obchodzi, teraz muszą uciekać lub być mordowani. Oni też byli obojętni, oni też przyjmowali imigrantów, oni też byli za multi kulti, a teraz?

Gość gość
jest coraz gorzej...