Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęśliwa w związku z młodszy

Kobiety bierzcie młodszych!!! Życie się nie skończyło.

Polecane posty

To nieprawda, że facet powinien być starszy. To raz. Dwa - większe szanse macie u młodszych. Dlaczego? Pamiętacie jak wychowywano nasze pokolenie? Facet jaki był, taki był, fajne, że był. Kobieta musiała spełniać różne oczekiwania. Obecnie od facetów wymaga się pieniędzy i urody. Podsumowując, Wasz wolny rówieśnik, od którego nikt nie wymagał atrakcyjności i bogactwa, będzie zwykle biedny, zapuszczony i rozglądał się za młodszymi i ładnymi. Młodsi mają dość wymagań rówieśniczek, które często są bardzo ładne, zgrabniejsze od nas, ale mniej nadają się na partnerki, bo obca jest im (oczywiście nie wszystkim) sztuka kompromisów i media wtłoczyły im do głowy ideał łatwego i przyjemnego życia, w którym uroda jest jedną z najważniejszych wartości. Tak więc macie szanse, nie zawsze u ładnych i bogatych, ale za to zaradnych, dobrych i zrównoważonych młodszych, którzy też szukają partnerki. To trend masowy. Większość wolnych koleżanek jest już z młodszymi - ja także. Bardziej zadbani, mniej wymagający niż równolatkowie i szczęśliwi, że i od nich nikt nie wymaga bycia ideałem. Polecam

Gość gość
na starej piczy się młody hooj ćwiczy, worek jej na łeb i można i emerytke roohać teoretycznie

Gość gość
No jeśli wystarczy wam stosunek trwający dwadzieścia sekund, to bierzcie młodszych ;-)

Gość gość
Tego raczej nie napisała kobieta :P

Lepszy stosunek trwający 20 sek., a potem następny, niż żaden stosunek, bo starszy już nie może. :) Tak, wiem, to było zlośliwe, ale nikomu nie radziłam brać młodszych o 15 lat. To forum dla 30-latków i 30+ latków. Facet młodszy nawet i o dychę może mieć doświadczenie. Mój ma 10 lat mniej i jest przed 30-tką, więc to też żaden smarkacz. A Ty mylisz się Hisolu. Ale ciekawe czemu tak myślisz?

Gość gość
Szczęśliwa w związku z młodszy - Jeżeli myślisz że napisałem to tylko dlatego że jestem już starym wyleniałym facetem po 40 to jesteś w błędzie.Sam byłem w podobnym związku ze starszą kobietą o 13 lat :PWszystko by było w porządku gdyby nie przerażał jej fakt że ja mam tylko 25 i ona niedługo stanie się stara i brzydka :OxNie wiem co za mózg napisał że seks trwa kilka sekund :P Chyba tylko jakiś wieloletni prawik bez żadnego doświadczenia.

Gość gość
ja piertole co za pustak z autorki, wszystko byłby to prawada gdybys była super nadzianą kobietą i stać cię by było w wieku 50-60+ na żigolaków :) Twój młodzian 10 lat młodszy, poćwiczy i za 10 góra 15 lat puści cię luzem, a wtedy zdechniesz ze zgryzoty i samotności :D

Gość gość
Jest duże prawdopodobieństwo że tak się stanie aczkolwiek różnie to się układa w życiu. :P

Byłam już w związku ze starszymi ode mnie i mnie zdradzili. Tak wiec oczywiście może się tak zdarzyć, jak piszecie. Zaryzykuję. Nawet dla 10 szczęśliwych lat warto. Hisolu, ja też tego się boję, ale mam nadzieję, że moje zalety to zrównoważą :) Długo z nią byłeś?

Gość gość
autorka ma na mysli jedynie sponsorowanie mlodego chlopaka za seks bonie oszukujmy sie mniej niz 1% zwiazkow gdzie ona jest starsza moze przetrwac do powazniejszego etapu i wiecej niz 5 lat.

Gość gość
Piszecie przez zazdrosc czy jak? Lepiej byc szczesliwym jakąś życiowa chwilę i nie kalkulowac ile to moze trwać niż byc zgorzknialym samotnym czlowiekiem wieki całe !

Gość gość
W ub.r.i poprzednich bylo ponad 67 tys.rozwodów w PL więc teoretycznie kazdego może dotknąć problem rozstania haha.

Gość gość
jeszcze pół roku temu mogłabym się przyłączyć do słów autorki ale teraz już wiem, że młodszy rzadko kiedy traktuję straszą jak partnerkę na zawsze....

Gość gość
mam partnera starszego od siebie o 19 lat. I nigdy na żadnego innego bym go nie zamieniła. Aha, on ma 52 lata i przebiec dla niego maraton, ponad 42 kilometry, czy przepłynąć kilka kilometrów to mały pikuś. Czy wasi młodsi też mają taką kondycję? Nie wspomnę, że mój starszy miał już dom, do którego mogłam się wprowadzić, a co mają wasi młodsi? Fałdki tłuszczu po hamburgerach i zeza od oglądania kobitek w internecie?

Gość Szczesliwa w zwiazku z mlodszy
Moj chlopak, przyznaje, lubi hamburgery. Lubi tez sport. Ma doskonala kondycje. Ale nie o to chodzi, a o jego inteligencje i dojrzalosc emocjonalna. Ok. Nie ma domu. Ale moze za 20 lat bedzie mial ;) Jednak pracuje. Ma hobby. Jest zaradny.

W tym temacie mowa o związkach, kochanki poszukaj małolacie gdzie indziej :)

Gość gość
Każda starsza ma szanse pod warunkiem ze fajnie wyglada, jest towarzyska i jakoś imponuje. Kobiety na obcasach już nalezą do tej kategori bo po prostu sa kobiece . Oczywiscie przegrają z mijającym czasem ale znam wiele młodych ktore przegrały już na starcie, nie ma reguły potrzebny jest ambaras.

Gość gość
2016.10.04 - dokładnie tak! Ja chętnie poznam młodszego, a jestem fajną babeczką- naprawdę!

Gość Aniar86
Po 1. Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz. i po 2. Nie chodzi o to, żeby ludzie do siebie pasowali, lecz o to by byli ze sobą szczęśliwi. bez względu na wiek, czy jakiekolwiek inne rzeczy. Wiadomo, że zawsze znajdzie się ktoś nieszczery, zawistny komu zazdrość d**e ściska. Nad kim nie warto się nawet zastanawiać nic. Którego/którą trzeba zwyczajnie zignorować. Polecam zakup oryginalnych, modnych i sportowych butów na http://air-jordan.pl/pl/

Gość gość
Autorko- POPIERAM TWÓJ POGLĄD co do "młodszych" mężczyzn! Dobre i 10 lat w szczęściu, niż całe życie w samotności. Jeśli dwoje ludzi jest za sobą to ICH SPRAWA i nikomu nic do tego. Życzę Ci dużo szczęścia w związku z Twoim mężczyzną i oby trwało "póki śmierć Was nie rozłączy"! Pozdrawiam.

Gość gość Delikatna
Mnie zawsze młodsi podrywali i ja to lubię :)

Gość gośćmen
Autorka chyba chciała się pochwalić, że jest tak atrakcyjna, że 10 lat młodszy ją chce. Bo te jej argumenty są od czapy. Mój starszy ex mnie zdradził, więc starsi faceci zdradzają. Wszyscy. Jeżeli weźmiesz młodszego, będziesz szczęśliwa. Zawsze. Gdyby to było takie proste. Ale mimo wszystko gratuluję i szczęścia życzę :)

Gość gość
Lubię młodszych mężczyzn.

Gość gość
Rzecz gustu ,nie teoria ,ani zasada

Gość gość
mlodszy na starsza nie poleci, chyba ze tylko na jedno

Gość gość
mozna czasem ustrzelic i rownolatka :P

gośćmen 2016.10.11 Większość ludzi generalizuje. Więc ja też mogę :) Oczywiście, to nie jest "takie proste", ale większość wolnych 30-40 latków mniej nadaje się do związku niż 20-30 latków. Niczym nie chciałam się pochwalić, inne kobiety też mają szansę :)

Gość gość
Małżeństwa w których kobieta jest starsza były i są i często nie widać różnicy. Ostatnio się dowiedziałam ze sąsiad był młodszy od żony bo po pogrzebie ludzie plotkowali ze on młodszy a odszedł. Ten kto tak krytykuje to nigdy nie był zakochany. Serce nie pyta o wiek kobiety.