Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobietki zalamalam sie..mam nadcisnienie bo mierzylam i mam 140 na 80...

Polecane posty

Gość gość

kupilam cisnieniomierz w lidlu ,ktory mierzy wszystko...cisnienie ,puls i wykrywa arytmie serca...i niestety cisnienie mi wykazalo wysokie prawidlowe ,ale pokazal sie znaczek ze mam arytmie serca...zalamka..czas isc do kardiologa skoro cisnieniomierz wykryl mi te arytmie.

Gość gość
FO KARDIOLOGA MARSZ.

Gość gość
Ych... Szkoda, że nie od ruskich.. Raz zmierzyła i się zalamala Zalamac to się można czytając takie bzdury. Po pierwsze - ciśnienie jest na granicy normy.Po drugie, trzeba mierzyć około tygodnia, 3 razy w tych samych godzinach. A nie po pierwszym razie się zalamac :-o

Gość gość
toż to normalne ciesnienie ,nie panikuj. MÓj ciesnieniomierz od czasu do czasu wskazuje u mnie arytmie.poszłam prywatnie do kardiologa i żadnej arytmi nie mam.Chodze teraz do kardiologa co 5 mscy bo sie tez bałam ze jednak cos mi jest,. Takie badziewne sprzety z Biedry i Lidla takie głupoty wskazuja.

Gość gość
bardziej zalamala autorke chyba ta arytmia. swoja droga fajne te cisnieniomierze maja ,żenawet arytmie wykrywają,super sprawa.

Gość gość
widzialam w lidlu te cisnieniomierze wczoraj i one kosztuja 100 zł az.moze faktycznie takie dobre.

Gość gość
hahaha,ta sie udała ,raz zmierzyła i ciężko chora juz. Widać słabe pojęcie masz o tej chorobie i w ogóle o mierzeniu ciśnienia.