Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grażyna5000

Jak pozbyć się zbędnych kilogramów?

Polecane posty

Witam Jestem 40 letnią kobietą, mamą dwójki dzieci. Po urodzeniu drugiego dziecka przytyłam bardzo dużo. Odkąd pamiętam zawsze byłam trochę przy kości ale teraz to w moich oczach jest przesadą. Jakie macie sposoby na pozbycie się zbędnych kilogramów? Stosowałam już tyle diet i na żadnej nie wytrwałam dłużej jak tydzień. Macie dla mnie jakieś rady?

Gość kasia222222222
Najlepiej zapisać się do dietetyka aby skomponował odpowiednią dietę na spadek wagi ale niestety wymaga tu kwota pieniężna dość duża.

Gość gość
upor i motywacja, sport, zmiana stylu zycia a nie tzw diety

Gość ela1234509876
A próbowałaś może takich mieszanek z których robi się gotowe posiłki lub przekąski? Mi one pomogły w szybkim czasie zgubić sporo kilogramów, bez efektu jojo. Takie posiłki są na tyle fajne, że są pełnowartościowe, zawierają wszystko czego organizm potrzebuje, ale mają o wiele mniej kalorii niż zwykłe dania.

Gość AndrzejBoboski
Pani Grażyno Najwazniejsze to jesć regularnie małe porcje,nie objadać się i nie jeść do 3 godzin przed snem. Starać sie gotować zdrowo i pić dużo wody. ćwiczenia też mają wpływ na sylwetke. pozdrawiam

Zawsze w takiej sprawie warto skontaktować się ze specjalistą, który dobierze Ci odpowiednią dietę i przy okazji odpowie na wszystkie twoje pytania :) Bardzo polecam panią Patrycję Tłustochowicz, której konsultacje psychodietetyczne dają efekty. Znajoma znalazła jakiś czas temu link do jej strony (http://zawszezgrabna.pl/) i zaproponowała mi, żebym spróbowała; nie żałuję. Oczywiście oprócz tego dużo ćwiczyłam, każda aktywność fizyczna też jest bardzo istotna w procesie odchudzania, także jeśli masz chwilę przespaceruj się albo wsiądź na rower :) Jeśli chciałabyś spróbować suplementów to osobiście odradzam, ponieważ większość z nich to tak na prawdę placebo.

Gość gość
Przede wszystkim zmiana w głowie musi nastąpić, to nie może być tylko dieta na jakiś czas bo jojo zrobi swoje jak wrócisz do dawnych nawyków. Zacznij zdrowiej jeść, zero macdonalda, duzo wody, jak najwięcej warzyw i powoli do przodu. I duzo ruchu, zacznij od spacerów min dziennie 10tys krokow tj ok 6km. Jak masz czas to jakaś gimnastyka na rozpoczęcie dnia. Ja prowadzę kalendarz gdzie zapisuje co zjadłam i ile spaliłam kalori danego dnia ćwicząc. I nie oszukiwać się i czytać etykiety, prawie na wszystkim pisze ile dany produkt ma kalorii.

Gość gość
Zacznij od diety Gacy. Ona jest niezbyt zdrowa, ale pozwala wytrzymac. Glodnym jest sie tylko przez trzy pierwsze dni. Po tygodniu lub dwoch latwo przechodzisz na diete niskokaloryczna i dalej juz leci.

Gość Edyta56
Ja polecam 14a vital . To mieszanka pełnowartościowa, jednocześnie niskokaloryczna. Zapewnia poczucie sytości, także skończy się problem z ciągłym dojadaniem. Mi udało się przy jej pomocy schudnąć ponad 6kg.

Gość marta042
Ja z kolei postawiłam na ćwiczenia: aerobic i salsa. Nie trzeba zapisywać się do jakiś szkół. Wystarczy, że sama włączam na youtube filmiki i po prostu ćwiczę w pokoju. Naprawdę czuję się o wiele lepiej! Uważam, że ważny jest przede wszystkim ******no i do tego dietka, ale nie drastyczna ;)

Gość kalinka0000
Kup sobie bieżnię (polecam z średniej połki). Biegaj co drugi dzień rano. Do tego stosuj suplementy L-karnityna + BCAA. Kontroluj wagę tak aby chudnąc około 1 kg na tydzień, Wszystkie już sprawdzone i tylko ******* pomógł.

Gość Laura_Leszcz
wsiadaj na rower. ja robie kilkanascie km dziennie na mojej Indianie i widac spore efekty.

Gość Kicimiziek
Laura_Leszcz - dokladnie. a wlasnie ostatnio widzialam te Indiany na wyprzedazy w ME, mam nadzieje, ze nie przeplacilas;)

Gość gość
rowerek stacjonarny w domu, jezdze kiedy mam czas patrzac na serial w tv, dziennie ok 45min

Gość mdsfbskh
Warto będzie na pewno wybrać dietetyka www.dietetykwarszawa.pl oraz sprawdzić jakie się posiada choroby, a nawet zrobić morfologię.

Gość gość
Można skorzystać oczywiście z mrrollo.pl :)

Gość xelop13
Każdy ma swój pomysł na zrzucanie kilogramów;) ja np. jem regularne posiłki , ćwiczę z Mel B oraz biegam plus suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl i kilogramy spadają ładnie;)

Gość gość
Moim zdaniem Foreverslimk jest idealnym środkiem wspomagającym odchudzanie. Stosowałam go przez 3 miesiące. Efekt to 14 kg mniej w tym czasie

Gość gość
jak chcesz najszybciej stracić kilogramy to spróbuj SLIMMERA - u mnie konkrentne 13 Kg w dol w miesiac. Sprzedaja chyba tylko bezposrednio www.slimmer.fit