Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie jakieś leki które naprawde powodują chudnięcie ? mogą być na recepte

Polecane posty

Gość gość
Jak ktoś chce to orsalit (czeski orginalny) sprzedam izabelaanna@onet.pl

Moje leki mi pomogły zrzucić w 4 miesiące 17 kg. Najważniejsze wymienię : 1. Jedzenie 5-6 posiłków dziennie.. zwykle co 3 h każdy max 300 kalorii, 2. Pije codziennie 3 L wody gazowanej. zawsze szklanke przed i po każdym posiłku. 3. Codziennie 30 min szybkiego spaceru lub jazdy na rowerze stacjonarnym, 4. Nie używam soli 5. Jadam wszystko co mi się podoba, słodycze również ale trzymam się liczby kalorii. 6. Staram się jeść min 2 h przed snem. Pozdrawiam :)

Gość gość Alicja
Ja akurat zdecydowałam się na zastosowanie suplementacji i kupiłam Slimunox. I jestem bardzo zadowolona z efektów. Nie mniej pamiętaj o jednym. Obojętnie czy to lek czy suplement, samo łykanie tabletki w żaden magiczny sposób cie  nie odchudzi. Pomijając interwencje chirurgiczne, obojętnie czy na zasadzie blokady żołądka czy odsysania tłuszczu nie przyniosą efektu z dnia na dzień. Odchudzanie to proces, gdzie tablekta go wspomaga. Ale do tego musi być i odpowiednia dieta, zmiana nawyków żywieniowych i co też ważne, odpowiednia dawka systematycznych ćwiczeń

Gość gość
Orlistat Mam do sprzedania

Gość appy

broń Boże nie bierz salbutamolu,ja jako dziecko byłam nim leczona przez 10 lat,to był prl,nie było netu ani kontroli nad tym co dziecku dawał lekarz,zaczęłam tyć,Mama karmiła nas zawsze zdrowo,fast foodów nie cierpię,jem tylko warzywa i chude mięso a wyglądam jak wieloryb,potem lekarka dodała encorton w zastrzykach i zaczęło się łysienie,kłopoty z cerą i jeszcze większa otyłość,trzymaj się od takich leków jak najdalej,długo utrzymują swoje skutki uboczne w organizmie ludzkim nawet po odstawieniu,ja miałam kilkanaście lat takiej "terapii" i do dzisiaj wyglądam jak potwór,nie życzę tego nikomu,tych krytycznych spojrzeń na każdym kroku,pomijam już kłopoty wewnętrzne,nerki,sprawy kobiece i nerwowość.

Gość Fkn

Ja znam ale nie napiszę ci jaki ponieważ  nie podałaś na początku  swojego wzrostu i wagi.