Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on coś jeszcze do mnie czuje?

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak stwierdził że nie wie co do mnie czuje, nie wie czego tak do końca chce, dlatego też stwierdził że najlepiej będzie jak damy sobie czas. Przestaliśmy się spotykać ponieważ on chce czasu tylko dla siebie, chce zaznać wolności, jednak nie skreślił mnie tak do końca, daje możliwość że może jeszcze damy sobie szansę. Ostatnio odwiózł mnie z imprezy do domu i pocałował na pożegnanie. Czy on jeszcze może coś do mnie czuć?

Gość gość
Strzelam że uczucie wygasło ale jako to często bywa pozostaje przywiązanie. Trudno od tak nagle przestać się widywać.

Autorko, odetnij się na razie. Żadnych odwózek z imprezek, żadnego proszenia o pomoc. On powiedział,że chce zaznać wolności, ciebie trzyma jako zapas. Czy ty widzisz w jakim świetle siebie stawiasz? On może szaleć "ale może da ci szansę". Takim zachowaniem jak teraz zyskasz tyleko tyle,że może kiedyś pójdziecie do łóżka ale związku z tego nie będzie. ODETNIJ SIĘ.

Gość gość
Miałam kilka lat temu identyczna sytuację. Świata poza nim nie widziałam. Czas tu nic nie dał, bynajmniej w moim przypadku. Co prawda chciał jechać ze mną na jakąś pizzę itd. Choć myślałam do końca że "nawróci" się do mnie. Z czasem przestał się odzywać :| Świat się zawalił. Miałam dziwne myśli. I gdy przestałam to przeżywać sprawa się wyjaśniła. Szalałam , imprezy, wypady ze znajomymi i spotkałam tam swoją już nowa miłość ;) minęło od tamtej pory 2lata a za następne 2 bd mężem ;)Pewnie jesteś młoda więc korzystaj z życia. A w międzyczasie sprawa sama się wyjaśni. Chłopak może już się upewni że TY TO JEDYNA , a jak nie , bd żałował ;) Głową do góry. ChłoPak widocznie nie dorósł;)