Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego do gina to do faceta,a jak podpaski kupić u faceta to się wstydzicie?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego w większości wybieracie na ginekologa mężczyznę, a jak chcecie kupić podpaski u sprzedawcy faceta to się wstydzicie? pytam serio

Gość gość
nie mam 15 lat zeby wstydzic się podpaski kupic :D

Gość gość
Nie wazne, jaka plec ma lekarz czy osoba obslugujaca kase. Wazne by byli kompetentni i znali sie.

Roześmiałam się aż. CO prawda nie kupuję podpasek a tampony, ale bez problemu kupię je u faceta.

Gość gość
a dla mnie gin to tylko facet, bo delikatny i taktowny a u faceta sprzedawcy jakoś mam kwas kupić waciaki :P

Gość gość
to żeś przywaliła :D chyba że chodzi ci o 18-latki, no to może :D, ale już też wątpię :P poza tym facetów ginekologów jest znacznie więcej niż kobiet tej specjalizacji, duzo kobiet chodzi, bo np. w przychodni tylko facet ginekolog...

Gość gość
Dokładnie, może jakaś nastolatka która dopiero co zaczęła miesiączkować się wstydzi... ja kupuję tampony, prezerwatywy, ostatnio nawet wibrator kupiłam w sexshopie na prezent na panieński i też sprzedawcą był facet :) Bardzo kompetentny, doradził fachowo haha :P

Gość gość
autorko a ty o sobie piszesz? Bo ja jakoś nie zauważyłam czegoś takiego chyba że u nastolatek tak jest.

Gość gość
Ja nie chodzę do faceta ginekologa.A podpaski mój facet mi kupuje.

Gość gość
Poza tym dlaczego mam się wstydzić ginekologa, to lekarz, jak każdy inny... Nie myślę o nim w sensie erotycznym i żaden lekarz też nie zachował się nigdy nieprofesjonalnie... a księży się nie wstydzicie, opowiadając im swoje grzechy? Haha :)

Gość gość
ja się wstydzę, choć "stara rura" jestem, nawet jak kiedyś miałam prezerwatywy kupić to u kobiety, bo facet mnie onieśmiela :O I kufa nic na to nie poradzę