Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam meżczyzne

Polecane posty

Gość gość

jest wysokim, przystojny blondyn ma dobre relacje z moimi znajomymi, słowem ideał. Jednak jest problem bo bardzo ciągnie go do alkoholu i innych używek, zdażyło mu sie uderzyć mnie po kilku piwach, ale bardzo go kocham bo po za tym jest moim ideałem. Nie chce go zostawiać dla innej jak poradzić sobie z nałogami??

Gość gość
Jeśli to nie prowo, to serdecznie współczuję. Głupoty.

Gość gwoli wyjasnienia
Nie poradzisz sobie z jego nalogami bo one sa dla niego wazniejsze od ciebie. Uciekaj jak najszybciej, zanim nabawisz sie nerwicy czy depresji. Tacy faceci sie nie zmieniaja dla kobiety.

Gość gość
tu nie ma co sie zastanawiac kobieto wiesz ile juz bylo takich tematow o alkoholikach i przemocy na serio chcesz zmarnowac sobie zycie ?? z takim czlowiekiem nie mozna sobie ukladac przyszlosci.. posluchaj rad starszych osob..

zdażyło mu sie uderzyć mnie po kilku piwach, ale bardzo go kocham bo po za tym jest moim ideałem. Polecam kupić mu rękawice bokserskie, żeby biedaczek sobie kłykci nie pozdzierał :O

Gość gość
Polecam kupić mu rękawice bokserskie, żeby biedaczek sobie kłykci nie pozdzierał pechowiec.gif x haha :D dobre :D :D

Gość gość
przystojny blondyn słowem ideał tylko alkohol lubi hahaha provo albo idiotka

Gość gość
No jak to co? Oddajesz mu cała wypłatę, sprzątasz, mrozisz wódkę w lodowce, ssasz jak ssak i jak ci p**********i mówisz dziekuje i przepraszam

Gość Iczi
O , to nowoczesny mezczyzna jak ksiaze Rozyc z ,, Nad Niemnem,, . Morfinista i alkoholista . Jeszcze przytluc potrafi . Gratuluje narzeczonego . Justysia niemadra , wolala chlopa niz siostrzenca ksieznej

Gość gość
Weź sobie słownik autorko i poczytaj co oznacza słowo "ideał", bo jak czytam takie tematy, to tylko utwierdzam się w przekonaniu że kobiety to istoty bezrozumne.