Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupić używany komputer?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie najlepiej kupić używany komputer, pod rozpoczęcie pracy z grafiką wektorową? Nie potrzebuję na początek czegoś super. Byle by sprzęt chodził bezawaryjnie.

Gość Zarembernek
To może w jakimś sklepie poleasingowym. Jeśli o mnie chodzi to mam same dobre doświadczenia: już dwa laptopy i monitor kupiłem w takim sklepie co się nazywa PClider. Dwa laptopy nie dlatego, że pierwszy się zepsuł, tylko po prostu potrzebowałem czegoś lepszego.

Gość gość
Właśnie jak to przeczytałem to byłem na ich stronie internetowej. Fajny mają sprzęcik. Zaraz wyślę maila z zapytaniem odnośnie tego co potrzebują i co mogą mi zaproponować ;)

Gość gość
no dobra ale nie brzydziloby was uzywanie sprzetu po kims obcym. jednak prywatny laptop uwazam za cos intymnego i nie wiem czy bym chciala dotykac juz macane przez kogos klawisze

Gość gość
Ale jeśli kogoś nie stać na nowy?

Gość gość
Witaj, ja miałem kilka miesięcy temu takie same zapytanie na forach internetowych, gdyż poszukiwałem komputera- właśnie pod graficzkę. Dostałem pracę w agencji kreatywnej i potrzebowałem czegoś na JUŻ: by móc trenować trenować trenować.. Szukałem na internecie w sklepach poleasingowych i kupiłem w jednym z nich, czego nie żałuję. Ciągle używam tego samego komputera i nie ma, żadnych awarii. Więc, jak się okazuje: można kupić dobry komputer w przystępnej cenie, który będzie działał i działał. Jedyne co trzeba zrobić to dobrze poszukać.

Gość gość
Co to za sklep, w którym kupowałeś?

Gość gość
Teraz większe zamówienie mi się szykuje, bo otworzyłem niedawno własną działalność i potrzebuję komputerów. Kontaktowałem się już z pcliderem ( to ten sklep w którym zamawiałem komputery) teraz zaczniemy od zamówienia dziesięciu, ale prawdopodobnie będzie potrzeba więcej :)

Gość gość
allegro? ebay? no tam gdzie używany sprzęt

Gość trade secrets
sprzęt z USA, tam tego masa

Gość gość
Wolę kupić w jakimś sklepie poleasingowym. Przynajmniej dostanę gwarancję

Gość gość
Ja również zamawiałem komputery w PCliderze do swojej firmy. Chyba 10 czy 15 komputerów łącznie kupiliśmy, zamawiając na dwa razy. Fajnie bo obsługa mailowo doradziła co można kupić w rozsądniej cenie. Teraz kolejne zamówienia nam się szykują, bo chcemy stanowiska powiększyć o dodatkowe monitory dla każdego.

Gość Grzegorz44
bo to rzetelna firma widocznie

Gość gość
Ja ogólnie używanego komputera bym nie kupowała, bo wiadomo, że teraz te laptopy jednak jakąś żywotność mają, nie to co te kiedyś. Zobaczcie sobie tego Della - https://www.morele.net/wiadomosc/laptop-dell-inspiron-3168-specyfikacja-techniczna-opis-serii-recenzja/4671/ . Niezłe ma parametry, co nie? A cena nienajgorsza. Polecam zastanowić się nad nowym własnie.

Gość gość
Ja używany komputer znalazłem na stronie www.sklep.polbit.com Mają szeroką ofertę używanych komputerów i laptopów. Sam zakupiłem od nich stacjonarny komputer gamingowy. Komputer jest świetny. Mogę na nim odpalić każdą grę a nie kosztował mnie wiele.