Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

W hierarchii kafe facetów jestem w czołowce

Polecane posty

Gość gość
Rysiu masz udokumentowana pelne suma pieniedzy jaka otrzymujesz??????!!!!!

nie, podpisuje się jako wykonawca i ze odtrzymalem kwote bez zastrzeżeń i biorę w łape, i se ustaliłem że brałem raz w tygodniu aby naraz dostawać jak najwiecej bo fajne uczucie dostać do ręki 1000 :D

Gość gość
Dash Rysiu panuj nad dialektem bo śmerdzisz pyrami na kilometr ;)

Gość gość
Tzn.bedziesz placil jakis podatek od tych sum pieniedzy ktore otrzymujesz???

Gość gość
Rysiu ale z urzedem skarbowym sie rozliczysz na wiosne 2017r.?z wszystkich pieniedzy jakie otrzymales w tym roku?????!

pewnie tak musze sie tego jeszcze dowiedziec, i chyba ma mi cos wyslac bo po cos bral moje dane i cos mial wyslac na poczatku 2017 ale nie pamietam co

Gość gość
Rysiu tylko nie oszukuj urzedu skarbowego.jak nie masz udokumentowanych pelnych kwot jakie przyjales to mozesz nie pamietac potem.kasa powinna isc na konto bankowe.moze teraz dojsc do oszustwa skarbowego.

Gość gość
Niech ktos skopiuje wszystkie wypowiedzi rysia.istnieje prawdopodobienstwo ze dojdzie do oszustwa skarbowego.trzeba bedzie powiadomic urzad skarbowy.jakas kontrola rysia i jego pracodawcy przydalaby sie.

Gość gość
Rysiu wczesniej napisales ze nie masz udokumentowanych pelnych kwot jakie otrzymujesz.teraz twierdzisz ze masz.chwalisz sie ze zarabiasz 3600zl.tyle musi byc na tych kwitach i tyle musisz wykazac urzedowi skarbowemu ile otrzymales do reki.

nie mam ich przy sobie, ale pewnie w tych papierach sa, nie obchodzi mnie to teraz bo i bedzie sie ze mna jeszcze kontaktowac

Gość gość
Po adresie IP odnajda rysia .a potem pracodawce rysia.mam nadzieje ze nie dochodzi do przestepstwa prania pieniedzy.bardzo zawiodl bym sie na rysiu.

to powodzenia w znalezieniu ip jak uzywam kilku bramek proxy( nie wazne czemu) a nawet jak jesli to prosze bardzo nie mam nic do ukrycia :D

Gość gość
W hierarchii facetów Cie nie ma i być nie może bo 22latag****a jest od ciebie 100×bardziej męska

Gość gość
Rysiu ja nie bede cie szukal.mnie to nie obchodzi.to skarbowka i inne sluzby i instytucje niech sie tym zajmuja.22 zakochac to ja moge sie w tobie ale najpierw musielibysmy sie spotkac.

Gość gość
22:23 masz sie czym chwalic naprawde. Fajfus Mistrz !!!!

Gość gość
Nie jestem piwosz.ale wypilem dwa piwa.a mialem juz nie pic :-(

Gość gość
22:29 nawet od kiedy ja piszę tu w*********j użycie tego słowa się zwiększyło. P.s.tym sie chwalisz Fajfusie. Niektórzy czytają bez zrozumienia ty fajfus bez zrozumienia nawet piszesz.