Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość17

Czy kiedys bede szczesliwa?

Polecane posty

Gość gość17

Takze opowiem wam po pierwsze chcialabym znalezc chlopaka ktory by mnoe pokochal i byl ze mna mimo wszystko . bylam juz w 3 zwiazkach , ktore rozpadly sie z nie mojej winy .3 tygodnie temu wlasnie rzucil mnie chlopak . Na poczatku bylo wszystko fajnie, mowil ze jak mnie to kocha ze chcialby sie ze mna nawet ozenic , a chcial pewnie mnie "tylko zaliczyc" nie odzywal sie do mnie czasami a ja czekalam jak glupia , myslalam ze naprawde juz znalazlam fajnego chlopaka, a na dyskotece zobaczylam go z inna dziewczyna po czym wyslal mi sms "czesc skarbie zostaniemy przyjaciolmi' . A druga sprawa to mam problem w domu . Moja matka jest okropna . Nie moge miec wogole swojego zycia bo ona planuje mi caly dzien co mam robic . Wracam ze szkoly ( mam 18 lat ,ostatni rok szkoly) to obiad nie jest ugotowany oczywiscie ja mam to zrobic posprzatac , i jeszcze w ogrodku oczywiscie a jak nie to zawsxe mi wymysli jakas robote tylko nie wiem co ona robi caly dzien .Jak chce sobie siasc z pol godziny chociaz po szkole to ma zale ze nic nie robie. Dzisiaj chcialam z kuzynka pojechac na rowery z godzinke jak juz skonczylam pewna robote to ona drze sie zebym jej nie wkur*iala ze na zadne przejazdzki nie bd jezdzic , a jak wypije wiecej alkoholu (pije codziennie) to zawsze mi wszystko wypomina co zle zrobilam . Mam tego wszysttkiego dpsc , czasami odechciewa zyc . Jak skoncze szkole wyjezdzam za granice bo z nia nie wytrzymam , tylko najgorsze ze jestem z tym sama :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować