Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Vlog Misterka

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o Kanale Vlog Misterka? Mam normalnie dość tej dziewczyny, ona jest wszędzie, pod każdym filmem koleżanek są jej komentarze, gdzie nie wejdę na kafeterii jest o niej pisane- te same pochlebne opinie nijak się mają do jej subskrybcji! Widać, że ma ogromną spinę bo jest nudna jak flaki z olejem, nie ma na siebie pomysłu, kanał wieje nudą, a te jej filmy z żartem przyprawiają o mdłości, rozwleka każde słowo. Tego się nie da oglądać. Zrobiła Tag i otagowała duże kanały żeby sobie oglądalność nabić ,ale nic jej to nie dało.

Gość gość
Sztuczna nijaka i mało inteligentna, byłam raz, oglądnęłam ze 3 filmy, żeby nie wyciągać pochopnych wniosków i mam dość tej dziwnej pani.

Gość gość
A z czego jest znana ? Bo na przykład Myśliwcowa wali stodoły i nawet dziecku wpycha wstrętnego gołąbka by to udowodnić na filmiku , Kobuska pierdzi se w srom zamiast zajmować się dzieckiem a Jankowiaczka to Idzi Kosmala więc się pytam : Z czego jest znana ta Misterka ?

Gość gość
Jest znana z tego ,że jest nijaka, snuje się w filmach i bredzi od rzeczy, skrzecząco pierdząca i nieprzyjemnie nudna kobieta. Co widać po ilości wyświetlanych filmów :-) Co ona robi na yuotube???? Chyba marzy o karierze hi ha ho Niczym koń ciągnący turystów nad Morskie Oko "ledwo ciągnie,ale się wspina jednak nigdy nie zdobywa szczytu bo pada przed metą i muszą go taszczyć na dół" :-))))

Gość gość
Mnie się podoba, nawet bardzo. Widać, że komuś solą w oku jest bo założył watek:) Pewnie jakas koleżanka z yt "serdeczna".

Gość gość
hehehehe Vlog misterka czytałaś już to? Ktoś Cię kochana bardzo nie lubi. Nie martw się to dobrze rokuje skoro masz już wątek:)

Gość gość
gość 2016.09.30 Widać, że ja bardzo śledzisz. :))) sprawdzasz jej suby? Jesteś na pewno youtuberką. Daj se siana. Ja tez jestem youtuberką i bardzo lubię Agate. Nigdy bym nie założyła wątku na swoją koleżankę. Kimkolwiek jesteś, jesteś żałosna.

Gość gość
Ostatnio taka moda na kafe na zakładanie tematów malutkim kanałom :P cóż ... Zazdrosne koleżanki po fachu wytrzymać nie mogą :P ja lubię Vlog Misterkę i oglądam. Ba nawet czekam na każdy jej filmik :) miło mi się hej słucha nawet tych nudniejszych codziennych vlogów, bo się przyzwyczaiłam do oglądania jej i jestem ciekawa co u niej, jak u kolezanki :)

Gość gość
to ona sama założyła pewnie ten wątek, czepia się dziewczyna wszystkiego, teraz zobaczycie ile bedzie tu pochlebnych komentarzy jaka to super lubiana tylko uważaj Mistery żeby ci ilość pochlebnych komentarz nie przebiła ilości wyświetleń bo będzie wtopa ;-D te co ja tu tak lubią niech to napisze pod filmem wtedy będzie wiarygodne a jesli nie to znaczy ze to ona sama pisze :-D

Gość gość
Patrzcie dziewczyny wyjątkowa swinia nam się tu trafiła. Widać jak na dłoni ze to zalozyla zazdrosna youtuberka która pewnie w oczy Misterce slodzi.Już w kilku miejscach ja widziałam ale nie reagowalam. Wie nawet ze misterka nazywała się Mistery. Hehe z pasją ja pewnie ogląda.

Gość gość
Zgdzadzam sie to youtubrka założyła i podpuszcza. .Hehe Misterka ma malutki kanał. Ta pewnie tez . O co chodzi? Po co ten wątek. Ja ja czasem oglądam. Jak najbardziej ok nic tam nie widzę złego. Fajerwerków też nie. Co mam w komentarzu napisać? Że tu o niej ktoś pisze? Z takim małym kanałem to pewnie się nie domyśla ze ma wątek. Mam jej o tym donieść? O to chodzi? Po to to robisz?

Gość gość
dziś Długo już latam po cafe. Potrafie poznać jak niektóre z nas, ze to pisze jedna i ta sama osoba. To ty kochana założyłaś ten kanal. Misterka założyła i sama siebie opluwa ? heheh. To prywata jakaś twoja. Do twojej wiadomości, byłam zobaczyłam i spodobał mi sie jej ostatni film, bo sama mieszkam za granicą. Zatkało kakao heheh :)

Gość gość
Mistery ,uspokój się, :-D fajna jesteś słodź sobie dalej, może i do ciebie usmiechnie się los i zaczną ciebie oglądać tylko jeszcze kilka lat pokrązysz ko kafeteriach i heja ,bo słabiutko ale lubią cie i polecają, to się pewnie cieszysz :D

Gość gość
Droga Vlog Misterko, dziwnym trafem 3 osoby siedziały na kafeterii tego samego dnia o tej samej godzinie i śledziły ten jakże rozbudowany wątek? Wątpię, więc daruj sobie. Wszyscy wiedzą, że to Ty, bo słodzisz sobie na każdym kroku i wszyscy Cię mają dość - zrozum to w końcu. Chyba Ci to nie pomaga bo po po publikacji 143 filmów masz tylko 850 subskrypcji - trochę kiepsko. Takim zachowaniem otrzymujesz odwrotny skutek niż zaplanowany przez Ciebie. PS. I ciągła zmiana nazwy kanału też Ci nie pomoże - wszyscy wiedzą, że to Mistery Girl... :) 2016.10.04 2016.10.04 2016.10.04 hahaha

Gość gość
Misterka na wakacjach, a więc i forum ucichło... jaki z tego wniosek? Wszystkie słodkie komentarze pisała sobie sama Mistereczka, oj nieładnie, nieładnie :)