Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znieslawienie?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chcialabym sie dowiedziec czy grozi cos mojemu bylemu za grozby, wrzucenie nagich zdjec do internetu, nachodzenie w pracy, w domu, oczernianie mnie itd. Sytuacja wyglada tak: bylismy ze soba prawie 2 dwa lata, zerwalam juz ostatecznie, poniewaz byl to toksyczny zwiazek. Nie spodobalo mu sie to, zaczely sie grozby, mam ponad 100screenow smsow z grozbami typu zniszcze Cie, zaplace ludziom zeby zrobili Ci krzywde, koledzy beda odwiedzac Cie w pracy az w koncu Cie z niej wyrzuca, bede Cie sledzil az w koncu sie z kims spotkasz, zepsuje Ci opinie w miescie, nikt wiecej sie z Toba nie umowi,zrobie Ci syf na klatce, sasiedzi Cie znienawidza i wywala z mieszkania, porozsylam wszystkim Twoje zdjecia. Zablokowalam go wszedzie gdzie to bylo mozliwe (fb, instagram, nie mogl dzwonic do mnie ani wysylac smsow) on jednak albo wlamywal sie na konto swojej siostry I podawal sie za nia po czym naklanial mnie do powrotu, albo wypisywal z kont kolegow wyzywal mnie od najgorszych grozil itp. Co 10min zmienial mu sie nastroj raz przepraszal pisal ze wie ze jest zlym czlowiekiem ze on nie chce taki byc, ze chce sie zmienic, ze przeciez mnie kocha, a za chwile gdy nie odpisywalam lub blokowalam dane konto dostawalam kolejne pogrozki ze tego pozaluje ze zadna gowniara nie bedzie go olewac ze tego pozaluje ze wlasnie zrobil cos bardzo zlego i bede zalowac ze tak go traktuje. Juz tego nie wytrzymywalam, musialam dzwonic do niego płakać i blagac zeby dal mi juz spokoj, ze nie wyszlo nam ale to nie koniec świata. Plakal razem ze mna przepraszal obiecywal dac spokoj, a wieczorem dostawalam kolejne grozby. W koncu wrzucil moje nagie zdjęcie do internetu. Zagrozilam policja, ale nic sobie z tego nie zrobil. Stwierdzl, ze jest on gotow zaplacic grzywne lub dostac zawiasy. Wszystko trwa ponad miesiac. Schudlam w tym czasie 9kg, waze ledwo 41. Nie moge pracowac, spac, wyjsc na ulice bo mam wrazenie se ktos za mna chodzi. Co zrobic w takiej sytuacji?

Idź na policję. Przecież masz dane jego. I to nie są tylko zawiasy czy grzywna. Na stalkerstwo jest na to większa kara :o

Jemu chodzi o to, żebyś się bała! Dlatego idź szybko na policję!