Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta 500 kcal ?

Polecane posty

Gość gość

zrobic to ?

Gość gość
Przynajmniej 1000 kcal, chyba że chcesz mieć potem większy brzuch niż na początku

Gość gość
Chętnie się przyłączę jeśli to będzie ,, grupa wsparcia,,.. Ale .. 500 to za mało.. Nie możesz zejść poniżej twojej obliczonej ppm. Podstawowej przemiany materii - bez wysiłku fizycznego. To ilość kcal potrzebna dla narządów wewnętrznych, skóry, paznokci i włosów. W moim przypadku to było około 1440.. Do tego aktywność fizyczna. Mam 168 cm wzrostu i waga 70 kg. Chciała bym zejść do 55 do wiosny: np kwiecien maj, czyli 8 miesięcy na to by było. Co ty na to?

Gość gość
500kcal to głodzenie a nie dieta :O 1000kcal to tez za malo, kiedys mialam taką diete i czulam sie fatalnie...ciągle bylam zmęczona i głodna, to byl jakis koszmar, owszem schudłam ale potem i tak szybko znow przytylam, ja schudłam bardzo prosto - zaczęlam sie po prostu ruszac, czesto na rower, czesto wszedzie pieszo, przestałam się podjadać w ciągu dnia bo od tego tyłam, tu ciasteczko ,tu bułeczka, tam paluszki

Gość gość
Bardzo dobrze przygotowane posiłki są wspólnie z mrrollo.pl. Korzystałem i udało mi się zrzucić jakieś 20 kg.

Gość ulji293
Ja też nie polecam diety 500kcal przecież nie da się dobrze funkcjonować jedząc tak mało;/ ja jem wszystko na co mam ochotę tylko,że w miarę rozsądku i o regularnych godzinach;) przyjmuję dodatkowo suplementacje African Mango http://szczupla-kobieta.pl no i oczywiście ćwiczę co 2 dzień biegam po 5km a w weekend basen !

Myślę, że to jest jeden z najgorszy pomysłów jaki mógł przyjść Ci do głowy. Najlepiej zgłosić się do specjalisty, dietetyka, u którego otrzymasz bezpłatne porady dietetyczne. Na tej stronie znajdziesz formularz kontaktowy http://www.sklepdiety.pl/home,26,konsultacje_dietetyczne_.html , dzięki któremu otrzymasz wsparcie podczas diety oraz bezpłatne porady.