Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak przejdzie ustawa z calkowitym zakazem aborcji bedziecie dalej uprawialy seks

Polecane posty

Gość gość
ja słyszalam ze jedna ciaza pozamaciczna skonczyla się szczesliwie.

Gość gość
gość wczoraj Gie mnie obchodzi, jak małe jest prawdopodobieństwo. Ważne jest, żeby ktokolwiek, kogo to "prawdopodobieństwo" dotknie miał możliwość wyboru i zdecydować, co chce z tym "prawdopodobieństwem" zrobić. Dla mnie niechciana ciąża byłaby wystarczającym dramatem i powodem do aborcji, i choć się zabezpieczam na ile mi zdrowie pozawala to wiem, że może się zdarzyć wpadka. I wtedy aborcja jest jest dla mnie naturalnym wyborem, na szczęście mieszkam w kraju, gdzie mogę to normalnie zrobić. I tego samego chcę dla mojej rodziny i koleżanek w Polsce. Wyboru.

Gość gość
http://odkrywcy.pl/kat,1037739,title,Ciaza-brzuszna-dziecko-rozwijalo-sie-poza-macica,wid,15858117,wiadomosc.html?smg4sticaid=617d49 tu sa opsane przypadki gdzie dzieci w ciazy pozamacicznej urodzily się zdrowe

Gość gość
Ale przecież każdy będzie miał wybór. Przeczytajcie projekt ustawy, to nie jest jakiś mega długi tekst, dacie radę ;) W przypadku ciąży pozamacicznej czy każdego innego zagrożenia życia, to matka dziecka będzie dokonywać wyboru kogo mają ratować.

Gość gość
gość dziś Ja chcę mieć wybór czy w ogóle chcę urodzić, zdrowe czy nie. I takiego samego wybor****cę dla każdej kobiety.

Gość gość
Moim zdaniem to jest chore, żeby odmawiać kobietom prawa do decyzji, i aborcja powinna być dozwolona do 12 tyg., a już w przypadku tych chorych, uszkodzonych płodów, szczególnie. Jeśli odmawiać prawa wyboru, może się powinno wystapic z projektem, żeby zmuszać wszystkie kobiety do usuwania uszkodzonych płodów? Dlaczego nie, to przecież mądrzejsze niz rodzenie dzieci z np. Downem. Albo jeśli kobieta na przekór wszystkim zdecyduje się je urodzić, niech je utrzymuje sama, bez możliwości korzystania z zasiłków typu pielęgnacyjny, i innych, w końcu to był jej swiadomy wybór

Gość gość
gość dziś Ale Ty jesteś głupia! Jak kobieta urodzi chore dziecko, to nie powinna mieć wg Ciebie prawa do żadnych świadczeń na to dziecko, bo mogła usunąć? Nie, Ty nie jesteś głupia... Ty jesteś potworem!!!! Może odmówmy też leczenia uprawiającym sporty ekstremalne, palaczom, otyłym, alkoholikom, niedoszłym samobójcom, anorektyczkom itd... lista mogła by być długa... wszyscy przecież na własne życzenie chorzy....

Gość gość
Aborcja -jeśli już -to nie do 12 tygodnia, bo to już jest maleńki człowieczek, ale do 7 tygodnia. Wiecie jak wygląda dziecko w 12 tygodniu?

Gość gość
gość dziś To jest taki sam płód tylko bardziej rozwinięty. Wygląd nie jest miarą człowieczeństwa, czego większość polityków i kleru dobitnie dowodzi.

Gość gość
gość dziś Ale przecież każdy będzie miał wybór. Przeczytajcie projekt ustawy, to nie jest jakiś mega długi tekst, dacie radę oczko.gif W przypadku ciąży pozamacicznej czy każdego innego zagrożenia życia, to matka dziecka będzie dokonywać wyboru kogo mają ratować. X A ty przeczytaj interpretacje tego projektu, bo zdaje się, że za bardzo się skupiłaś na samym czytaniu i zabrakło energii na myślenie. Widać nie masz wiedzy, skoro piszesz jaki ten projekt jest "bezpieczny".

Gość gość
Poczytajcie dobrze w necie, do sejmu wplynela również ustawa o całkowitym zakazie stosowania antykoncepcji...

Gość gość
No to k***sy sobie popodwiązują, bo żadna kobieta nie będzie uprawiala już seksu...

Gość gość
Proponuje teraz masowe gwałty na córkach zwolenników ustawy antyaborcyjnej, żeby zobaczyli co mądrego wymyślili i poczuli to na własnej skórze bo toż to jest barbarzyństwo !!!

Gość gość
Teraz bedzie tylko ry/panie

Gość gość
A może ktoś ma ochotę na naprawdę zboczone zabawy przez telefon? Anal sama dziurka w tyłku i pośladki. Jestem Żaneta z http://tele-amatorki.pl/ , moja fotka to ta trzecia od góry:) Uwielbiam sex telefon o analu bo to mega mnie podnieca i tylko w ten sposób osiągam orgazm.

Gość gość
Kto ma ochotę na zboczoną zabawę. Jestem Kasia , moje fotki znajdziesz na http://flamingo.co.pl/ W seksie nie mam żadnych zahamowań. Uwielbiam seks analny, wejdź swoim olbrzymem w moją ciasną dziurkę i poczuj jak mój o***t pulsuje zaciskając się wokół Twojego k****a. Szalona i rozpustna o drobnych cycuszkach

Gość gość
Idiotki co nawet ustawy nie czytaly

Gość gość
to ciekawe gdzie ksieza beda gumy kupowac jak zakaza.

Gość gość
hellloł ,jest coś takiego jak antykoncepcja, ja wiem że tepe dzidy wolą się skrobać zamiast np.założyć facetowi gumkę, ALE WYOBRAŹCIE SOBIE ŻE TAK, MAMY 21 WIEK;)

Gość gość
Widzę, że tempa dzida powyżej nie ma zielonego pojęcia o obowiązującym prawie, ale musi się wypowiedzieć, żeby zaistnieć w internecie. Przyjmij do wiadomości, że obecnie nie ma czegoś takiego, że tępe dzidy się skrobią, bo nie chcą korzystać z gumki. Aborcja w Polsce jest dozwolona w 3 przypadkach. Oczywiście teoretycznie, bo z praktyką jest różnie.