Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam się kto popiera PIS ? bo nie znam nikogo kto by ich popierał...

Polecane posty

Gość gość

w rodzinie, w pracy czy nawet ''na ulicy'' rozmawiając z ludzmi... NIKOMU sie nie podoba to co oni wyprawiają, kazdy krytykuje durnoty typu 500 dla marginesu i biedoty, mafia katolicka rośnie w siłe, dewianci w sutannach już w ogole niczego się nie boją i plują jadem na lewo i prawo bez konsekwencji, w normalnym kraju policja by ich brała w kajdany i za kraty... Kim są ludzie, którzy tak wielbią tych patafianów ? chyba sami beneficjenci 500plus, kler i grupa debili sfrustrowanych nierzadami PO... Zadłużenie naszego kraju rośnie w zastraszającym tempie, skonczymy jak Grecja, to pewne.

Gość gość
Ja też i 500 plus nie dostaje

Gość gość
Ja i również 500 plus mi się nie należy a nadal ich lubię :)

Gość gość
A ja mam3×500+ i szczrze jestem zazenowana tym niby rządem To KOMPROMITACJA Pajace ,misiewicze,nazisci bolszewicy ludzie pobawieni rozumu i kompetemcji prostaki to elita pisuarczykow!

Gość gość
Nie dostaje 500 ,ale jestem zs pis,glosowalam na nich jakbi duzo moich znajomych. Jestem za obnizenirm wieku emerytalnego.

Gość gość
Trybunał Stanu dla Dudy i Szydło!Tworki i kaftan dla Antka swira!!!!

Gość gość
Sporo ludzi popiera PiS zdecydowanie wiekszość to katolicy

Gość gość
Ja! Zreszta kazdego byle nie po psl sld kod i palikota.

Gość gośćlaluna
Jestem katoliczka i nie pipieram pisu i kaczyniaka tez nie popieram mam swoje poglady przeciw nim

Gość gość
Z Twojej wypowiedzi nasuwa się wniosek, że możesz też być dwupłciową lesbą słuchającą lejdi gagi.

Gość gość
gośćlaluna dziś taka z ciebie wierząca i praktująca katoliczka, że uprawiasz seks przedmałżeński, robisz loda traktujesz siebie jak worek na spermę.

Gość gość
Wpis18.23 godny prawdziwego katolika! Podły wulgarny

Gość dwatrzy
ja PIS'u jako tako nie popieram ideologicznie, ale uwazam, ze w sprawach gospodarczych jest on w tej chwili najlepsza opcja dla Polski sposrod innych partii. ideologicznie popieram SLD, ale oni w tej chwili nie sa w sile, zeby cokolwiek dzialac, wiec uwazam ze PIS niech sobie bedzie, byle nie szkodzil. ich powiazanie z kosciolem i sugerowanie sie oraz sugerowanie innym ideologii prokoscielnej sa dla mnie do przelkniecia (chociaz z ogromnym niesmakiem), poki beda pomagac ludziom i sluzyc gospodarce.

Gość gość
i ja popieram PiS, z tym, że ja popierałem od zawsze czyli od początku :) dodam, ze jestem apolityczny w poglądach a w polityce stawiam na idee i kurczowe trzymanie zasad, i taki własnie jest prezes :D a mdlą mnie postacie skaczące z kwiatka na kwiatek albo zmieniające barwy czy tworzące nowe frakcje tylko z uwagi na brak medialnego uznania, to przeczy człowieczeństwu, bo człowiek rodzi się i umiera z tymi samymi genami i aby godnie zejść nie potrzebuje zmiany nazwiska, operacji plastycznej, ani płci, i tak pozostanie tym kim był i jest - sobą - człowiekiem, a nie którzy świnką :classic_cool:

Gość gość
Miliony ludzi ich popiera a kto popiera partie zlodzieji? Okradajacych ludzi i kradnace pienidze z unii kto przez tyle lat kradl nic dla ludzi nie robili mafijne zabawy w odbieranie dzieci platforma obywatelska jest juz skonczona partia.

Gość gość
odkąd mam 1500 + tez ich popieram, wreszcie nie muszę pracować za 1600.

Gość gość
wiekszosc popiera pis.

Gość gość
Za to PO popierają osadzeni w ZK :D

Gość gość
ja mam razem z 500 plus i zasilkami łącznie 2 tysiace, plus moja praca na umowe zlecenie chodze sobie fo pracy kiedy chcę, zarabiam na godziny tj ok 600 zł plus jeszcze cichy dochód ok 2 tys miesiecznie , jako samotna matka z 2 dzieci mam super:) i wpełni popieram PiS:) zresztą i tak ich popieralam, jeszcze jak dzieci nie mialam,zawsze głosowałam na Pis.

Gość gość
To jest mała, agresywna grupa ludzi Ludzie starsi i debile bez szkoły, debile wołający o pomoc czyli patologia, ta sama grupa , która rozwaliła przyszłość UK :D My może jeszcze mamy szansę, oni już nie.

Gość gość
Dzieki Pisowi nie bedzie aborcji !! Brawo ! tak trzymac ! Bog daje zycie i je odbiera,

Gość gość
Ja popieram. Chcę żyć w silnej gospodarczo, suwerennej Polsce, bez obcych wpływów i agentury. Lewak trzasnąl temat na zamówienie, i wsadził na Uczuciowy. Kodowcu, jeszcze parę lat rządów Platformy, i zylibyśmy wszyscy w wynajętym kraju. Nic by nie bylo polskiego. Ach, jak boli 500+, plan Morawieckiego, Jedwabny Szlak... Oderwane pysku od koryta bolą, oj bolą..:):)

Gość gość
czy kobiety są aż tak tępe że trzeba specjalnie dla nich regulować kwiestie aborcji bo nie wiedzą że dawanie doopy na lewo prawo może skończyć się dzidziusiem? Tym z gwałtu przysługuje i nikt im tego nie odbiera, a nieregulowanie restrykcjami aborcji tez jest chore bo prowadzi do patologii bez ideologicznych bzdetów, i nie oszukujmy się prawo do aborcji to prawo głownie dla dziffek

Gość gość
00:18 Dziffki potrafia sie zabezpieczyc:P patologia i glupie gimbusiary niekoniecznie ...

Gość gość
Ja popieram - 30 lat, zamożny, bez dzieci, wykształcenie wyższe

Gość gość
Dużo osób popiera, ale się nie przyzna....

Gość gość
Poparłam i żałuję. 1. żałuję, bo wprowadzili 500+ czyli wsparcie patologii 2. żałuję, bo kochają Ukraińców naszych oprawców i sprowadzjaą ich na potęge 3. chcą budować mieszkania dla patologii 4. zwalniają ludzi z wysokich stanowisk by obsadzać znajomymi to przegięcie, znam wiele takie przypadkow 5. no i to prawo aborcyjne nieszczęsne, ja bym nie chciała urodzić ułoma lub rodzić kosztem mojego zdrowia! aczkolwiek wiadomo, co ludzie z PO robili z kasą podatników i ci z nowoczesnej robiliby pewnie to samo. jedyna nadzieja dla Polski to kukiz/r*****arodowy/ Korwin

Gość gość
buraki i osły popierają

Gość gość
Wystarczy ze zabiorą emerytury SBkom i juz ich bede kochać