Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam się kto popiera PIS ? bo nie znam nikogo kto by ich popierał...

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ty chyba sama jestes ułomem glosujesz na partie i nie czytasz programu? Jak nie umiesz czytac to po jednej debacie moglas sie zorientowac ze twoja partia polityczna ma inną nazwe

Gość gość
pisiaki to katoliccy faszyści

Gość gość
Ja popieram PiS i nie jestem katolickim fanatykiem!

Gość gość
Moja matka i mój syn.

Gość gość
23:35 nie było innego wyboru, to była jedyna partia mająca szansę wygrać i wspierająca tradycyjne wartości, nie cierpię lewactwa, lansowania LGBT na siłę i wszędzie ( ok geje niech sobie żyją, ale nie muszą o tym trąbić) nie chce islamu w Polsce, dlatego świadomie wybrałam PiS, nie chodzę do kościoła, ale chcę by Polska była w miarę możliwości katolicka, jestem dumna z korzeni, z bycia Polką , nie jestem za Unią, brakiem moralności

Gość gość
Pisowsko-katolicki faszyzm nie przejdzie !

Gość gość
lepszy faszyzm niz lewacki gender a wiecie ze faszyzm powstał z inspiracji papieża leona 13 encykliki to benito musolini wzorował sie Rerum novarum niekturzy mysla ze faszyzm to nazizm ale to socjalizm czyli lewactwo tak samo i komunizm to lewactwo

Gość gość
23.06 A które drą się pod Sejmem?? Pani Nowacka, Mucha i inne, to gimbusiaryi patologia? -Po krótkim namyśle...masz rację. To jest patologia.

Gość gość
Dochody państwa są o 10 MILIARDÓW większe, niż w analogicznym okresie rok temu. Wystarczy nie kraść i uszczelnić system podatkowy, prawda Peowcy i Kodowcy??:) 8lat złodziejstwa wystarczy. Brawo PIS! Gonić złodziei.

Gość gość
IJA popieram i też nie pobieram 500 +.

Gość gość
Te matoły z totalnej już się sami zagryzają i to mi się podoba :-P

Gość gość
Na PiS głosują młodzi ludzie niepamiętający komunizmu i wszyscy starsi co słuchają radia Maryja i są wyznawcami Rydzyka oraz większość tych co ma socjal od PiS.

Gość gość
Wszyscy którzy popierają Pis :) Biorą 500+ Powinni spierdalać do pracy .. My płacimy podatki dziecioroby...

Gość gość
Bronia Polski, Polakow i polskich interesow, tradycji oraz kultury Mi to wystarczy.

Gość gość
gość dziś Wszyscy którzy popierają Pis usmiech.gif Biorą 500+ Powinni spie**alać do pracy .. My płacimy podatki dziecioroby X Nie mam dzieci, nigdy nic nie dostalem i tez place podatki wiec sie bujaj lewaku. Wole by moje podatki szly naa pomoc polskim rodzicom niz dla ciebie i twoich powskich czy kogowskich kretaczy

Gość gość
PiS popierają ludzie co nie ma nawet trzech uporządkowanych komórek mózgu pod czaszką, i nie ma nadziei na jego poprawę.

Gość gość
zobaczcie jak za czasów PiS-u szaleńczo rośnie dług publiczny niebawem będzie u nas jak w Wenezueli

Gość gość
23:11 z samej diety nie wyrabiacie? Kiedyś to były czasy, nieograniczone złodziejstwo i korupcja, nie? ;-) ...te diety też wam się skończą, w ogóle się do sejmu nie załapiecie, złodziei ścigają a wy do pracy nieprzyzwyczajeni... jak żyć HA HA!

Gość gość
ja też nie znam. Chyba, że wszyscy kłamią na kogo głosowali. Nikt się nie przyznaje, a wygrał PiS jakimś cudem, jak to możliwe? Może sobie to wymodlili, nie wiem ☺

Gość gość
do dziś pytasz się jakim cudem PiS wygrało wybory ano takim cudem ze, 18% luda zagłosowało na PiS 50% luda wcale nie poszło na wybory tak lud chciał to tak lud ma